Coș

Pain • Ensiferum • Eleine • Ryujin – Tour 2023 / Quantic Club, București


Data: 27.10.2023
Ora: 19:00
Locatie: Quantic Club, Bucuresti
Adresa:
Grozăvești, nr.82, sect.4
Eveniment Facebook
Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Acces general-Presale Ticket 2-27.10.23
Max:
Min: 1
Step: 1
129,00 lei150,00 lei
Acces general – Normal Ticket 27.10.23
Max:
Min: 1
Step: 1
150,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
89 lei – Acces General / Earlybird (reducere pt. primele 50 bilete) – Sold Out!
109 lei – Acces General / Presale Ticket
1 (reducere pt. următoarele 100 bilete)
129 lei – Acces General / Presale Ticket 2 (preț redus până la data de 26.10.2023)
150 lei – Acces General / Normal Ticket (în ziua evenimentului)
* Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
** Taxa de procesare nu este returnabila.
***Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.
Recomandăm părinților sau însoțitorilor să le asigure copiilor căști de protecție.

Toate detaliile privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea site-ului www.AmBilet.ro, precum și a site-urilor partenere, înainte de participarea la eveniment.

_________________________________

Trupa suedeză Pain va susține un concert la București, în Quantic Club, în data de 27 octombrie 2023. Concertul face parte din turneul european I AM ON TOUR, care va cuprinde 17 țări și 33 de orașe. Alături de solistul Peter Tägtgren, pe scenă vor urca Sebastian Tägtgren la tobe, Jonathan Olsson la bass și Sebastian Svalland la chitară. 

Formația din Suedia va avea ca invitat special trupa finlandeză Ensiferum, iar în deschidere formațiile Eleine (Suedia) și Ryujin (Japonia).

Cconcertul este organizat de Maximum RockPromusic Events și recomandate de ROCK FM, iar biletele se pot achiziționa online de pe AmBilet.ro, pentru concertul din București aici și pentru Cluj-Napoca aici, primele dintre acestea având preț promoțional. Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit, cu însoțitor, posesor al unui bilet valabil.

Pain este un proiect muzical din Suedia care amestecă tonalitățile heavy metal cu influențe din muzica electronică și techno. Proiectul a început ca un hobby pentru solistul Peter Tägtgren, a cărui idee a fost să fuzioneze muzica heavy metal cu influențele electro-industriale și techno inspirate din anii 1980. Tägtgren este și vocalistul/chitaristul trupei Hypocrisy și producătorul propriilor studiouri, The Abyss. Până în prezent, formația Pain a lansat 8 albume de studio.

Ensiferum este o trupă folk metal din Helsinki, Finlanda. Membrii trupei se autoetichetează drept melodic folk metal. Formația Ensiferum a fost fondată în 1995 de Markus Toivonen (chitară), Sauli Savolainen (bas) și Kimmo Miettinen (tobe). În anul următor, Jari Mäenpää a fost luat în trupă ca cântăreț și al doilea chitarist. Până în prezent, trupa a lansat 8 albume de studio și 2 EP-uri. Cel mai recent album Ensiferum este Thalassic, lansat în 2020.

Recomandări:

Best WordPress Themes