Termeni si conditii / Politica de confidentialitate

Informatii generale

• AmBilet.ro este o platforma de ticketing online ce ofera servicii organizatorilor de evenimente.
• Biletul poate fi achizitionat cu ajutorul unui card valid.
• Biletul este valabil, direct pe telefonul mobil sau imprimat in variantele alb negru sau color, pentru o singura persoana (sau in functie de specificatia existenta) si pentru un singur acces la spectacol. Biletul isi pierde valabilitate dupa ce cumparatorul / spectatorul paraseste locatia evenimentului.
• Biletul trebuie imprimat la o rezolutie cat mai buna pentru a permite cu usurinta scanarea codului de bare si implicit a permite accesul in locatia evenimentului.
• La intrare biletul poate fi schimbat cu o bratara care va trebui purtata obligatoriu pe toata perioada evenimentului/festivalului. Deteriorarea sau ruperea acesteia atrage anularea biletului.
• Nu instrainati biletul in forma lor fizica sau electronica. Nu trimiteti catre alte persoane emailul prin care ati ajuns in posesia acestui bilet, deoarece o singura persoana are acces la eveniment pe baza scanarii unui cod de bare trimis de catre AmBilet.ro, iar daca mai multe persoane prezinta la intrare acelasi bilet, respectiv acelasi cod de bilet, doar prima persoana care prezinta un cod valabil va avea acces la eveniment, iar celelalte copii ale biletelor vor fi retinute, urmand ca posesorii acestor copii sa fie trasi la raspundere de catre autoritati pentru fals sau uz de fals.
• Va rugam sa cumparati bilete doar de pe www.AmBilet.ro sau de la punctele anuntate oficial de catre organizatorii evenimentului. Nu cumparati bilete de la punctele de vanzare neautorizate deoarece va expuneti riscului de a cumpara bilete care au fost copiate si scanate in prealabil si ca atare sa nu va permita accesul la eveniment.
• Detinatorul biletului este obligat sa se supuna controlului corporal facut la accesul in locatia spectacol / eveniment de catre organele de securitate abilitate.
• Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi materiale foto/video în care puteți fi surprinși pe platformele de social media proprii sau ale partenerilor noștri.
• Cumpărătorul de bilet trebuie să respecte regulamanetul evenimentului postat pe fiecare eveniment în parte.

.
Non-acceptare
Daca termenii si conditiile de mai sus nu sunt acceptate in totalitate de catre dumneavoastra, va rugam sa nu accesati Platforma AmBilet.ro.

Anulari, modificari, returnari

 • AmBilet.ro este o platforma de ticketing online ce ofera servicii organizatorilor de evenimente.
 • Produsele comercializate pe platformă se numesc general Bilete și sunt produse exclusiv digitale emise de către un program informatic. Acest lucru înseamă că achiziţionarea de bilete este exceptată de la aplicarea dreptului de retragere reglementat de OUG 34/2014, în conformitate cu art. 16 lit. m) din actul normativ Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, publicat in MOF nr. 427 – 11/06/2014.
 • Biletul nu este rambursabil, cu excepția cazului în care spectacolul/ evenimentul este anulat sau amânat (mai puțin atunci când aceste decizii sunt luate în urma unor hotărâri emise de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă).
 • Organizatorul evenimentului are dreptul de a anula/amâna spectacolul, iar în acest caz, cumpărătorul are dreptul de a primi contravaloarea biletului (mai puțin atunci când aceste decizii sunt luate în urma unor hotărâri emise de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă). Returnarea contravalorii biletelor achiziționate reprezintă responsabilitatea organizatorului. Aceasta va fi returnată integral prin intermediul AmBilet.ro sau de către organizator (dupa caz) direct în contul bancar din care s-a facut initial plata, prin intermediul ordonatorului de plata, în maxim 30 zile (de la data la care se hotaraste rambursarea in functie de fiecare eveniment in parte). Atunci cand contul bancar din care s-a facut plata biletelor a fost închis returnarea se face direct la sediul agenției de ticketing AmBilet.ro sau la sediul organizatorului (in functie de fiecare eveniment in parte). 
 • În orice alt caz contravaloarea biletele achiziționare nu poate fi rambursată.
 • Biletul nu poate fi schimbat pentru un alt spectacol sau eveniment decât cu aprobarea scrisă a organizatorului, în anumite condiții (excepții), comunicate în prealabil publicului.
 • AmBilet.ro și organizatorii nu vor despăgubi persoanele care prezintă bilete care nu sunt valabile, deteriorate, copii ale biletelor valabile, care au fost scanate în prealabil și care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.
 • Rambursarea contravalorii biletelor tipărite (acolo unde acestea există) poate fi efectuată numai în condițiile în care biletele sunt intacte și doar de la locațiile de unde acestea au fost achiziționate.
 • Mutarea evenimentului/spectacolului intr-un alt loc din aceeasi localitate, inclusiv decalarea programului, nu constituie un motiv pentru rambursarea biletului.
 • În cazul în care un spectacol/ eveniment este anulat organizatorul nu va deconta costurile suplimentare (cazare, bilete de tren, bilete de avion, taxă de procesare ticketing** etc.) .
  ** Taxa de procesare bilet – este o taxă ce include taxa procesatorului de plată, taxa de emitere bilet, precum și toate comisioanele bancare. *Taxa de procesare nu este returnabila.
 • Biletul nu poate fi folosit în alte scopuri (concursuri, campanii de promovare, etc.), decât cu aprobarea scrisă a organizatorului, în anumite condiții (excepții).
 • Falsificarea sau tentativa de falsificare a biletului se pedepsește conform legii.* Directiva 2011/83/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor (capitol III, art.16 Exceptări de la dreptul de retragere, alin.M)
 • 16.03.2020În contextul măsurilor luate de către autorităţi pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, organizatorii au fost nevoiți să suspente evenimentele ce aveau loc în perioada de stare de urgență, conform hotărârilor emise de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.
  Decizia de ANULARE sau REPROGRAMARE a evenimentelor este luată exclusiv de către organizator, fără implicarea agenției de ticketing AmBilet.ro. Anularea sau reprogramarea unui eveniment nu poate fi imputată organizatorului, atâta timp cât această hotărâre a fost luată în urma instaurării stării de urgență.
  Pentru evenimentele reprogramate organizatorii au obligația de a valida biletele achiziționate pentru data reprogramată.
  IMPORTANT:
 • OUG nr. 70 din 14 mai 2020 privind reglementarea unor măsuri, începând cu data de 15 mai 2020, în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, pentru prelungirea unor termene, pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, a Legii educației naționale nr. 1/2011, precum și a altor acte normative EMITENT GUVERNUL ROMÂNIEIPublicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 394 din 14 mai 2020
 • OUG 174 din 14.10.2020 a venit cu unele precizări:
  Ordonanța anterioară a fost modificată prin următoarea lege: Legea 131/ 2021
  Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 495 din 12 mai 2021
  Parlamentul României adoptă prezenta lege. ARTICOL UNIC Se aprobă Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 174 din 14 octombrie 2020 pentru modificarea și completarea unor acte normative care reglementează activitatea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, în contextul crizei provocate de COVID-19, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 954 din 16 octombrie 2020, cu următoarele modificări:– La articolul VIII alineatul (1), literele a) și c) se modifică și vor avea următorul cuprins:
  a) în cazul reprogramării evenimentului sau festivalului, participantul la eveniment sau festival va putea folosi biletul de acces achiziționat, beneficiind de toate drepturile conferite de biletul de acces la data reprogramării evenimentului sau festivalului.
  c) în cazul în care voucherul nu este folosit pentru achiziționarea de produse sau servicii până la epuizarea termenului prevăzut la lit. a), organizatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit din partea consumatorului în termen de 90 de zile calculat din ultima zi a termenului de reprogramare (data reprogramată a evenimentului).
 • Non-acceptare
  Daca termenii si conditiile de mai sus nu sunt acceptate in totalitate de catre dumneavoastra, va rugam sa nu accesati Platforma AmBilet.ro.

Politica de confidentialitate (informatii generale)

Conditii generale de utilizare

Utilizarea site-ului / a platformei www.AmBilet.ro (denumit in continuare „Platforma”) presupune acceptarea in totalitate de catre utilizator a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte de fact termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea website-ului.

Echipa AmBilet.ro verifica fiecare comunicat primit din partea tertilor (alti organizatori) pentru a fi corect scris, insa nu putem garanta ca informatiile expuse pe Platforma sunt corecte, precise, complete si de actualitate, acestea fiind oferite de catre terti.

Nu putem garanta ca functiile continute in materialul de pe Platforma vor fi fara intreruperi sau fara erori. Noi nu ne asumam responsabilitatea si nu putem fi trasi la raspundere pentru nici un prejudiciu, nici pentru virusii care va pot afecta echipamentele computerizate sau alte proprietati in urma accesului, utilzarii sau navigarii pe Platforma AmBilet.ro sau datorita descarcarii oricaror materiale, date, texte, imagini, clipuri video sau audio existente.

Modificarea termenilor si a conditiilor

AmBilet.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare anterioara a utilizatorului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, AmBilet.ro va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre AmBilet.ro a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statisitica.

Datele personale sunt furnizate de utilizatori in momentul achizitionarii biletelor participarii la diferite campanii organizate de AmBilet.ro sau prin inscrierea utilizatorului la serviciul de newsletter. Datele colectate de la utilizatori se refera la: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail.

Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:

 1. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 2. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
 3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
 4. Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Drepturile la care se face referire in alineatele a-c de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate companiei noastre: Dimitrie Cantemir nr.17, sect.4, Bucuresti, Romania, sau direct prin email la contact@AmBilet.ro.

Efectuarea unei achiziții de bilete
In momentul in care vei achizitiona bilet prin Platforma AmBilet.ro, vom colecta informațiile de care avem nevoie pentru a finaliza comanda, despre starea comenzii tale (daca este cazul) si despre orice modificare, reprogramare, anulare sau amanare a evenimentului pentru care ai achizitionat biletul respectiv.

Afla ce informatii putem colecta despre tine
Dorim sa te informam ca Platforma AmBilet.ro poate colecta „Informatii cu caracter personal”, iar acestea pot include: numele si prenumele tau, adresa, numarul de telefon sau adresa de email, intr-un cuvant, acele date care ne ajuta sa trimitem corect biletul achizitionat prin platforma www.AmBilet.ro, pentru a returna banii in cazul unui concert anulat (in conformitate cu Termeni si Conditiile Platformei AmBilet.ro) , sau altele.

Contul de utilizator
In momentul in care achizitionezi un bilet poti alege sa te inregistezi pe Platforma AmBilet.ro pentru a obtine un cont de utilizator, astfel ca la urmatoarele comenzi nu mai trebuie sa introduci datele personale accesand sectiunea „Contul meu”.
Contul de utilizator AmBilet.ro se creeaza prin introducerea datelor de contact (nume, prenume, e-mail valid, numar de telefon valid, adresă). Toate datele de contact ne sunt necesare pentru a-ti putea trimite biletul in format electronic si/sau fizic si pentru a oferi posibilitatea de a te identifica in mod corect.
La sectiune „Contul meu” poti avea acces pe baza unei parole.
In sectiune „Contul meu” poti modifica oricand datele tale de identificare si piti descarca oricand un istoric al biletelor achizitionate.
Din sectiune „Contul meu” poti descarca oricand biletele pe care initial le-ai printat dar ulterior le-ai pierdut.

In cazul in care biletele selectate vor fi platite prin PayPal sau cu cardul (Mastercard, Visa, sau altele), intelegi si esti de acord ca:
1. Vei parasi interfata/ Platforma AmBilet.ro si vei fi redirectionat in interfata procesatorului de plati pentru PayPal, respective Card;
2. Orice date vei introduce in interfata procesatorului de plati pentru PayPal, respective Card vor fi supuse Politicii de Confidentialitate a paginilor respective;
3. Procesatorul de plati pentru Cardul bancar, respectiv PayPal, va fi responsabil pentru procesarea datelor furnizate de catre tine in site-ul/interfata respectiva.

Concursuri / Sondaje / Corespondenta
AmBilet.ro poate colecta informații despre tine atunci când participi la un concurs sau la o promoție pe Platforma www.AmBilet.ro. Trebuie stiut ca participarea la sondaje este complet voluntară, iar daca doresti sa ne contactezi pentru diferite motive (de exemplu, pentru a raporta o comanda eronata sau o eroare pe Platforma wwwAmBilet.ro), suntem indreptatiti sa pastram o evidență a acestei corespondențe ce ar putea include date personale

Cum colectăm informatiile despre tine
Colectam informatii despre tine in trei moduri:
a) In mod direct – atunci cand va inregistrati pe Platforma AmBilet.ro; cand va abonati la newsletter, cand participate la unele concursuri cu premii sau cand achizitionati bilete de pe Platforma www.AmBilet.ro. In cazul in care ne contactati si ne solicitati un raspuns la diferitele problem aparute sau la informatiile pe care doriti sa le aflati.
Va recomandam ca, in cazul in care folositi computerul sau device-ul mobil impreuna cu alte persoane, la finalizarea sectiunii de navigare sa va delogati, astfel incat celelalte persoane sa nu poata accesa informatiile pe care tu le-ai furnizat.
b) De la terti – putem obtine informatii despre tine si de la terte parti ce opereaza date prin intermediul cookie-urilor, cum ar fi, de exemplu: retele de publicitate, companii de sondare a pietei etc.

Te rugam sa retii faptul ca ne poti cere in orice moment sa-ti stergem contul sau toate datele personale
printr-un sinplu email trimis pe adresa contact@AmBilet.ro.

Cum utilizăm informatiile despre tine
Platforma AmBilet.ro, dar si furnizorii nostri de servicii, pot folosi informatiile care sunt colectate despre tine pentru diferite scopuri precum:

 • pentru crearea unui cont de utilizator pe Platforma AmBilet.ro;
 • pentru a-ti trimite biletul (via SMS/email/curier / etc);
 • pentru a-ti furniza serviciile si produsele pe care le-ai solicitat;
 • pentru a putea afisa numele corect pe scannerele de acces la evenimente, atunci cand ti se scaneaza biletul (pentru locatiile unde se fac rezervari de masa pentru a putea fi condus/condusa la masa);
 • pentru a-ti trimite oferte promotionale si/sau reduceri personalizate;
 • pentru personalizarea publicitatii pe care ti-o afisam;
 • pentru a raspunde solicitarilor si comentariilor tale;
 • pentru a-ti permite sa participi la diferite activitati interactive (ex: concursuri);
 • pentru a-ti putea oferi suport tehnic legat de serviciile/produsele noastre;
 • pentru a-ti putea comunica anunturi si mesaje administrative;
 • pentru a-ti trimite newslettere si informatii despre produse, servicii si promotii referitoare la noi sau la alte companii sau organizatii cu care lucram, doar in momentul in care te-ai abonat si la newsletterul AmBilet.ro;

Cum și cu cine schimbăm informații despre tine
Noi colaboram activ cu organizatorii de evenimente la care tu ai achizitionat bilete astfel ca putem schimba informatii despre tine cu acestea pentru a putea afisa numele corect pe scannerele de acces la evenimente, atunci cand ti se scaneaza biletul, pentru locatiile unde se fac rezervari de masa, sau pentru alte informatii utile necesare participarii tale la eveniment.
Este posibil sa colaboram cu retele terte de publicitate si cu companii de studiul pietei, pentru a-ti prezenta reclame prin intermediul serviciilor online sau pentru a ne ajuta sa evaluam  utilizarea serviciilor online, vizualizarea reclamelor si a altui tip de continut. Aceste companii terte pot vizualiza, edita sau seta propriile tehnologii / cookie-uri de urmarire, ceea ce le va permite sa colecteze informatii despre modul în care interactionezi cu continutul si publicitatea în timp ce vizitezi Platforma AmBilet.ro. Utilizarea acestor tehnologii de catre terte companii este supusa propriilor politici de confidentialitate si nu este acoperita de aceasta politica de confidentialitate.

Copiii sub varsta de 13 ani
Serviciile online nu sunt destinate utilizarii de catre copiii cu varsta sub 13 ani si, astfel ca, daca ai sub 13 ani, te rugam sa nu utilizezi serviciile de pe Platforma AmBilet si sa nu ne furnizezi informatiile tale personal. In situatia in care descoperim ca in baza noastra de date exista astfel de informatii, atunci, in masura in care legea solicita, vom sterge aceste informatii din evidentele noastre. Daca un parinte sau tutore descopera ca copilul sau cu varsta de pana la 13 ani ne-a furnizat informatii fara consimtamantul acestuia, acesta/aceasta ne poate contacta pentru a elimina din baza noastra de date informatiile respective.

Protejarea informațiilor cu caracter personal
Este stiut faptul ca nici o transmitere a datelor nu este garantata ca fiind 100% sigura. Exista posibilitatea ca terte parti, asupra carora noi nu avem un control, sa intercepteze sau sa acceseze în mod ilegal transmisii sau comunicatii private. În consecinta, orice transmitere a informatiilor cu privire la identitatea personala se face pe cont propriu. Totusi, va asiguram ca mentinem atat procedurile, cat si normele tehnice/de acces  pe Platforma AmBilet.ro la un standard/nivel ridicat cu scopul de a-ti proteja datele cu caracter personal împotriva pierderii, utilizarii incorecte sau accesului, dezvaluirii, modificarii sau distrugerii neautorizate.
Daca ai dobandit o parola de acces pe Platforma AmBilet trebuie sa o pastrezi la loc sigur.

Preferinte de comunicare / Opțiuni de dezabonare (OPT-OUT)
Dacă te-ai abonat la newsletterul nostru si nu mai doresti sa le primesti, te poți dezabona foarte usor. In partea de jos a fiecarui mesaj trimis prin newsletter gasesti un mesaj pentru dezabonare.

Acces si corectare informatiilor, pastrarea si stergerea acestora
In masura in care doresti noi oferim posibilitatea si accesul la informatiile personale, posibilitatea de a le actualize si corecta sau de a le sterge definitiv.

Informatii despre Cookie

Platforma AmBilet.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea „cookie”-urilor utilizate de Platforma AmBilet.ro.

Acesta Platforma foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Cookie-urile ofera detinatorilor de website-uri un feedback valoros despr modul in care sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face si mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori, permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte website-uri sa fie incluse intr-un anumit website pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta, imbunatatind eficienta publicitatii online.

Ce este un „cookie”?
Un „Internet Cookie” (termen cunoscut si ca „browser cookie” sau „HTTP cookie” sau pur si simplu „cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (de ex.: Internet Explorer, Firefox, Chrome) si este complet „pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului). Cookieurile NU sunt virusi!

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserver-ul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserver-ului respectiv.
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Exista 2 categorii mari de cookie-uri:
Cookieuri de Sesiune – acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau inchide fereastra browserului.
Cookieuri Persistente – acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (si in general depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookieuri plasate de terti) – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

Care sunt avantajele cookie-urilor?
Un Cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor website-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Care este durata de viata a unui cookie?
Cookie-urile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Asa cum am mentionat mai sus, unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasite website-ul, iar alte cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website („cookie-uri permanente”). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terti?
Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/furnizori (ex: un video sau o reclama). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookie-uri prin intermediul site-ului si ele se numesc „third party cookies” pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte, de asemenea, reglementarile legale in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului.

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
• Cookie-uri de performanta a website-ului
• Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
• Cookie-uri pentru geotargetting
• Cookie-uri de inregistrare
• Cookie-uri pentru publicitate
• Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: Google Analytics, Facebook, Twitter, Youtube.

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor:
De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest website, softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac.

Cookie-uri pentru geotargetting:
Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara proveniti. Este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul – chiar si atunci cand sunteti pe pagina noastra in limba romana sau in alta limba primiti aceeasi reclama.

Cookie-uri de performanta:
Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest website, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?
Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet.

Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile
Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.

Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul.

Cum pot opri cookie-urile?
Trebuie retinut faptul ca dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face site-ul nostru dificil de vizitat si folosit.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browser-ului dumneavoastra.

Mai multe informatii despre cookie-uri puteti afla pe site-ul www.allaboutcookies.org.
Pentru setarile Cookie-urilor generate de terti, puteti consulta site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/
.
Citeste mai multe despre  POLICICA DE CONFIDENTIALITATE

Non-acceptare
Daca termenii si conditiile de mai sus nu sunt acceptate in totalitate de catre dumneavoastra, va rugam sa nu accesati Platforma AmBilet.ro.