Coș

ZOB -” Sprituri Printre Nori”@ Rock Halle Constanta

? Data: 06.04.2024
🕣 Ora: 20:00

📌 Locatie: Rock-Halle
🏠 Adresa: Str. Badea Cârțan, Constanța

📧 Eveniment: FaceBook

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
06.04.24 Presale
Max: 15
Min: 1
Step: 1
59,00 lei80,00 lei
06.04.24 Acces
Max: 94
Min: 1
Step: 1
80,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
80 lei – 59 lei – Presale (primele 50 de bilete)
80 lei – Acces normal
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________
⭐🎉🎧Trupa ZOB vine pe 6 aprilie în Constanta, la ROCK HALLE, și va încinge scena cu piesele celebre care au ținut-o în viață 30 de ani… și un pic.
Va fi cu Rupere de oase, va fi cu Sprituri Printre Nori și Genocid de Neuroni!

Despre Trupa ZOB
Fondată în 1993 și debutând cu un concert organizat de fundația „Corupted Morals”, ZOB s-a impus ca un nume esențial în peisajul muzical românesc. Cu o evoluție remarcabilă, trupa a atins apogeul succesului odată cu lansarea albumului „Telenovele,” care s-a clasat pe prima poziție în multiple topuri de specialitate și a fost distins cu titlul de cel mai bun album de rock alternativ la Premiile Industriei Muzicale 2001.
De-a lungul anilor, ZOB a navigat cu succes prin schimbări de componență, reușind să-și reinventeze constant sunetul și să-și mențină un loc de cinste în industria muzicală. În 2009, au lansat albumul „ZuluOscarBravo,” iar în 2011 au sărbătorit cu fast 18 ani de activitate printr-un concert memorabil la clubul bucureștean Wings. În anul 2004, trupa a adus în atenție un nou material discografic intitulat „Printre Nori,” lansat prin Zone Records. Cinci ani mai târziu, în 2009, ZOB a surprins publicul cu albumul „Oscar Bravo Zulu,” sub umbrela casei de discuri Roton. În 2015, trupa a lansat piesa „Arată-mi,” care a devenit un adevărat hit, confirmând capacitatea lor de a rămâne relevanți în peisajul muzical din România.
În 2023, Trupa ZOB a sărbătorit 30 de ani de carieră și a adus o schimbare semnificativă în componență, aducându-l la tobe pe Dan Andrei Modrea, cunoscut sub numele de scenă „Xu.” Acesta este și membru al trupelor RECYCLE BIN și Niște Băieți, aducând o nouă energie și abordare muzicală în cadrul Trupei ZOB

🌟 🎉🕺

Best WordPress Themes