Coș

Zilele Amantilor (teatru) @Love bar Sibiu

? Data: 18.02.2024 / 🕣 Ora: 19:00
📌 Locatie eveniment:  Love bar (fost Mango), Sibiu
🏠 Adresa: str. Avocat Ilie Macelaru, Sibiu
📧 Eveniment FaceBook

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
– 50 lei – Acces
– 30 lei – Acces elev/student
(*La acces se prezinta carnetul de elev/student)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________
⭐🎉🎧 Mult îndrăgitul spectacol, “Zilele Amanților”, revine!
La aproape 10 ani de la apariția romanului „Zilele amanților” scris de Corina Ozon, care a continuat într-o serie de șase volume de succes, sub titulatura ”Amanții”, personajele cărții prind viață într-o viziune regizorală modernă și inedită, pusă în scenă de Teatru la Infinit din Sibiu: un one woman show interpretat de actrița Iulia Popa. O comedie spumoasă, din care nu lipsesc accentele dramatice, dar nici limbajul cotidian. Relația adulterului este redată prin prisma a trei personaje (soțul-soția-amanta), iar povestea îi captivează pe spectatori prin realismul situațiilor. Vă invităm la o piesă contemporană, bazată pe un text definit de scriitorul și dramaturgul Ștefan Carman drept „o scriitură cinică și vie”.
CONTINE LIMBAJ NECENZURAT!

Distribuţia: Iulia Popa
Regia: Mirela Presecan

Nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

Durată: 70 minute

Notă: Biletele se pot achiziționa fie online pe ambilet.ro, fie prin rezervare la telefon 0721 243 034 și achitate la intrare în ziua spectacolului.

PRET BILET: 50 LEI
Prețul biletelor pentru studenți este de 30 de lei.
–––––-
Accesul în sală se face cu 30 de minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul)

Recomandăm: 

Sorry, no posts were found.

Best WordPress Themes