Coș

Zaiafet cu Trei Parale @ The Pub Universitatii

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
45 lei – Acces in ziua de 4 februarie  (alegeți mai jos locurile in sală)
Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!
Taxa de procesare: 5% / bilet

Vineri 4 februarie, ora 19:00 la The PUB Universitatii

Zaiafet cu Trei parale
Grupul Trei parale abadonează pentru o seară savantlîcurile şi formalismul şi vă invită la o petrecere ca altădată în sunet de cobze, fluiere şi dairele. Grupul actualizează vechi cântări de cârciumă, muzici de parfum oriental și cântări pastorale demodate, căutând să convingă publicul actual că și cobza are groove dar și daireaua beat.
Florin Iordan: cobză, fluiere
Daniel-Mircea Pop: voce, fluiere, percuţie
Mihai Balabaş: vioară
Beatrice Iordan: cobză, contrabas

Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor în vigoare pentru INTERIOR:

– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes