Coș

Your Midwife On Ice & 7 Tears Ago @Fado Irish Pub Craiova


? Data: 23.07.2023 / ? Ora: 20:00
?
Locatie: Fado Irish Pub, Craiova
? Adresa: Str.Traian Demetrescu 8
Eveniment Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
?40 lei – 30 lei – Presale (preț redus pentru primele bilete)
?40 lei – Acces normal
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________
? „Your Midwife On Ice și 7 Tears Ago se întâlnesc ‘la ei acasă’ pentru un concert de zile mari! Trupele craiovene pun orașul la cale Duminică, 23 Iulie, la Fado Irish Pub. Cu muzica lor și atmosfera voastră, se anunță o seară frumoasă! Be there!

„Your Midwife On Ice: Trupa s-a înființat la sfârșitul anului 2019, debutând cu single-ul „Break it down” în data de 20.02.2020. Fondatorii trupei, Orlando Berneanu și David Pokker, au scos primele piese de studio, neștiind că acestea vor atrage atenția oamenilor și posturilor de radio atât locale, cât și naționale. În vara anului 2020, Your Midwife On Ice a devenit o trupă completă de live, alăturându-se membrii Radu Grigoriu la chitară, Octavian Șerbănică la bass și Andrei Giuca la tobe. În scurt timp, aceștia au câștigat concursul „Nesemnații” susținut de Radio Guerilla, urmând ca trupa să ia amploare. Aceștia au continuat cu numeroase turnee în țară, precum și prestații în cadrul festivalurilor și concertelor alături de artiști precum Iris, Trooper, Mircea Baniciu, Partizan și mulți alții. Repertoriul acestora se definește prin originalitate și cuprinde 20 de piese de studio, precum și altele care se află în prestațiile live. Piese precum „Sapă, Sapă”, „Cine ești tu să ceri” sau „Ce gânduri cretine” sunt doar câteva dintre cântecele preferate ale publicului, iar alte piese precum „Undeva/Altundeva” sau „Se lasă timpul” fiind îndrăgite de oameni ai muzicii și artiști consacrați precum Adi Despot sau Tudor Chirilă. Trupa își dorește o carieră lungă și cât mai aproape de oameni, sperând într-o schimbare muzicală mai bună. Your Midwife On Ice caută mereu să extindă înțelegerea muzicală și să creeze povești pentru evadarea din realitatea cotidiană. Sonoritățile muzicale pot varia, dar de obicei, se regăsesc pe la unu altul. Asta…sau suntem doar niște băieți care dau în ele să sune bine până când cineva ne mulțumește.

7 Tears Ago: Noi suntem trupa 7 Tears Ago, înființată în anul 2017, suntem o trupă consacrată pe scena underground din Craiova, unde abordăm un stil mixt, ce imbina un rock alternativ cu note puternice de metal. Componenta trupei este alcatuita din:
Gabriel Chifu – voce
Ioan Ionescu – chitara
Vlad Atanasiu – chitara & voce
Radu Popescu – bass
Ovidiu Fugaru – tobe
În decursul celor 6 ani, am lansat mai multe single-uri, ce au culminat în 2021 cu lansarea primul nostru EP numit “3:PM”. Tot în anul 2021 am reușit sa filmam primul clip 7 Tears Ago la piesa “Praful de pe Toba”, videoclip ce a fost urmat la scurt timp de alte doua la piesele “Șanț” și “Patriotica”.
Am participat la doua ediții ale concursului Deer Music, în care, la a doua participare am ajuns prin votul exprimat de public până în etapa finală. Odată cu anul trecut am început participarea pe scena festivalurilor prin prezența la a 3-a ediție a festivalului Rock ‘n’ Ride, apariție pe scenă Craiova Summer Festival, Southside BikerFest sau Constelatii Rock, la care se adaugă concerte în toate cluburile de profil din Craiova.
Incepand cu iarna anului 2022 am intrat în studio pentru înregistrarea primului album întreg. Momentan acesta se afla în ultimele etape de producție și va fi lansat anul acesta in toamna.

Pentru rezervari: 0751.913.895″

Best WordPress Themes