Coș

WTF – Way Too Far Rock Festival 2022

WTF – Way Too Far Rock Festival 2022

Locatie eveniment: Parc Industrial Bistrita Sud
Adresa: Bistrita, judet Bistrita Nasaud


Biletele și abonamentele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
120 lei Early Bird -abonament pt 3 zile camping inclus (pentru primele 500) SOLD OUT
272 lei Presale -abonament pt 3 zile camping inclus SOLD OUT
360 lei Regular acces -abonament pt 3 zile camping inclus
840 lei – **Abonament FAMILY (2 adulți + 1 copil intre 12-18 ani) -abonament pt 3 zile camping inclus
940 lei – **Abonament FAMILY (2 adulți + 2 copii intre 12-18 ani) -abonament pt 3 zile camping inclus
180 lei Bilet Acces in ziua de 26 august -camping inclus
180 lei Bilet Acces in ziua de 27 august -camping inclus
220 lei Bilet Acces in ziua de 28 august -camping inclus
**Abonamentele FAMILY se pot achizitiona doar online, nu vor fi disponibile la locatie. 
*Toate prețurile includ taxele locale si includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
================================================================

WTF – Way Too Far Rock Festival 2022.
Locație: Parc Industrial Bistrita Sud, Bistrita

Program:
26 august
Revolver
7 Pași
Hteththemeth
Implant pentru Refuz
Dirty Shirt
Gotthard

27 August
NOR
Magnetic
E-an-na
Sinoptik
Katatonia

28 August
Viper Soup Complex
Aether
Transylmania
Project Renegade
Within Temptation

WTF – Way Too Far Rock Festival este evenimentul care îți administrează, în vara aceasta, o transfuzie de spirit magic din Poarta Transilvaniei. Are loc în perioada 26-28 august în Parcul Industrial din Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, din nordul țării.

Way Too Far Rock Festival, pe scurt, WTF, a fost inițiat în 2017, în Bistrița, ca un manifest pentru evenimente de calitate și muzică bună. Este, din punct de vedere artistic, un eveniment care „mixează“ diverse generații și stiluri rock, de la rock alternativ la heavy metal, indie, symphnonic rock, funk etc. Cele trei ediții ale festivalului au cucerit inimile publicului cu atmosfera incendiară, dar, totodată caldă și familiară. #WTF locul în care latura de entertainment se împletește armonios cu mesajul artistic, iar valorile promovate de noi sunt umanitatea, solidaritatea, prietenia, curajul de a pune întrebări și de a-ți depăși propriile limite!

PRODUCȚIE
Ediția din 2022 a festivalului WTF Rock Fest va reprezenta o producție de amploare, cu 3 scene și echipamente scenă-sunet-lumini conform standardelor celor mai mari concerte rock din lume.

CE POȚI FACE LA FESTIVAL
Locul de desfășurare a festivalului oferă o priveliște minunată spre Munții Bârgăului, fiind situat pe traseul spre Pasul Tihuța unde se află Castelul Dracula, dar și spre Lacul Colibița, cea mai populară stațiune turistică din Bistrița-Năsăud. Pe lângă trei zile de muzică bună, invităm lumea să descopere aventura în mijlocul naturii, în locurile de camping, pe traseele noastre de drumeție, mountain bike, off road. De asemenea, participanții se vor putea bucura de o mulțime de activități de entertainment, dar și de câteva a evenimente pline de adrenalină:
• Show Monster Truck & Crazy Drive Test
• Zboruri de agrement cu avioane ușoare și elicopter

FOOD & DRINK
Zona de food, drink & coffee a festivalului va reuni vendori atent selecționați, pentru a oferi cea mai bună calitate, dar și diversitate culinară. De asemenea, puteți gusta berea noastră, WTF, produsă cu mândie în Bistrița-Năsăud sub brand-ul MUSAI.

CAMPING
Un camping cu o capacitate de 5000 de persoane va fi amenajat în locul de desfășurare a festivalului, iar participanții vor avea acces la toate facilitățile. Toate abonamentele includ acces la camping.

ACCESUL COPIILOR
Copiii care NU au împlinit încă 12 ani au accesul GRATUIT în cadrul festivalului sau unei zile a festivalului, dacă și numai dacă sunt însoțiți de un adult care deține un bilet/abonament valabil sau o invitație. Pentru copiii minori care au nevoie de bilet, puteți opta pentru abonamentele FAMILY care oferă un preț avantajos familiilor care vor să se bucure de muzică alături de copiii lor.

Line-Up 2022
WITHIN TEMPTATION – „Treziți-vă și duceți-vă să vă protejați libertatea!”
WITHIN TEMPTATION este o trupă olandeză de metal/rock simfonic, fondată în aprilie 1996 de către vocalista Sharon den Adel și chitaristul Robert Westerholt. Trupa a fost clasificată de critici drept metal gotic, metal simfonic, deși influențele rock și „industrial“ își găsesc locul pe ultimul și al 7-lea album de studio – Resist. Odată cu albumul Resist, trupa se desparte de trecut și experimentează un stil distinct, care se inspiră din societatea noastră actuală și viitoare – atât din punct de vedere muzical, cât și personal. RESIST este un album care conține zece piese imnice, întunecate, dar și colaborări ireproșabile cu artiști celebri, cum ar fi Jacoby Shaddix (Papa Roach) și Anders Fidén (In Flames). Albumul reprezintă o adevărată etapă cu un mesaj foarte important: „Treziți-vă și duceți-vă să vă protejați libertatea!”

GOTTHARD este cea mai de succes trupă elvețiană, dar este, de asemenea, o trupă de referință în lumina reflectoarelor globale. Au pornit, în urmă cu un sfert de secol, din cantonul elvețian Tessin pentru a cuceri lumea, pur și simplu, prin rock și balade monumentale.
Hard-rockerii de la Lugano au cântat în mai mult de 2000 de concerte pe trei continente, fiind girați de Deep Purple, Bryan Adams, Bon Jovi și AC / DC, au efectuat turnee celebre ca headlineri în toată Europa și au vândut, până în prezent, peste trei milioane de albume. De 25 de ani, GOTTHARD are un loc bine stabilit în topuri și reprezintă cel mai bine rockul elvețian!

Fondată în Stockholm în 1991, KATATONIA parcurge, de aproape 30 de ani, o fascinantă, constantă și nesfârșită călătorie de la începuturile sale primordiale în „metal underground“ la statutul lor actual de una dintre cele mei apreciate trupe, atât în lumea „metal“, cât și ai scenei rock progresive. Spiritul-liber și conexiunea profundă emoțională pe care o au cu muzica lor și cu cei care o ascultă definesc, cel mai bine, Katatonia!

DIRTY SHIRT este una dintre cele mai active și mai originale trupe rock din România. Trupa este rezultatul unic a unei combinații de rock/metal și variate elemente musicale: folclor românesc, funk, etno, electro etc.

.Călătoria IMPLANT PENTRU REFUZ a început în anul 1995. Trupa crescut de-a lungul celor peste 23 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane.

SINOPTIK este un trio ucrainean care a câștigat titlul de „Cea mai bună trupă rock din lume” la Berlin (Global Battle of the Bands), singura trupă ucraineană independentă care a zguduit Stadionul Olimpic de 80000 de oameni din Kiev. Uriah Heep, Marilyn Manson, Within Temptation, Jinjer – se numără printre acei giganți ai muzicii rock care au observat Sinoptik și i-au chemat, ca invitați speciali, să împartă scena cu ei.
Deși este compusă doar din trei oameni, trupa uimește prin complexitatea sunetului pe care îl creează, prin interpretarea care te duce într-o zonă de haos și ordine, de valuri sonore seducătoare peste care se suprapun voci echilibrate.

HTETHTHEMETH din Brașov este, categoric, un strop de culoare… Sau de obscuritate. Este considerată una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena rock & metal. Cu un stil unic şi fără o limită de exprimare, muzica „neumană” practicată de trupă trece fără timiditate de la metal cu elemente ambient și influenţe de black până la blues și bossa nova. Conceptual, Hteththemeth se găsește în faţa unui peisaj plin de sentimente, unele plăcute, altele reci, unele confuze, altele depline.

E-AN-NA combină folk-metal-ul classic cu elemnete tradiționale românești și secvențe de metal modern. Primele lor single-uri au captat rapid atenția și concertele lor sunt caracterizate de energie și creativitate. Prin muzica sa, trupa creează o lume metaficiă, unde cei care intră sunt îndenați să își urmeze calea fără să fie distrași de lucruri insignifiante.

AETHER abordează un stil epic melodic, fiind o trupă death metal din Polonia, înființată în 2015. Trupa a primit un feedback uimitor încă de la primele sale producții, a susținut zeci de concerte în Polonia și a avut două turnee în România, înainte de pandemie.

Tinerii de la REVOLVER sunt cei care ne vor aduce câteva puternice piese-mesaj despre generația lor! O să fie interesant să îi vedem alături de veterani ai rock-ului!

PROJECT RENEGADE este o trupă metal din Atena, formată din patru membri, fondată de Marianna (voce) și Ody (tobe). Sunetul Project Renegade derivă dintr-un fundal alternativ, heavy și groove, amestecat cu elemente electronice și ambientale.

MAGNETIC din Bulgaria ESTE o trupă cu o energie devastatoare care va condimenta mixul rock #wtf cu „nu metal“ și „prog core“!

VIPER SOUP COMPLEX este o trupă malteză de Progressive/Avant-Garde Rock/Metal, formată în 2012, care abordează un stil neconvențional și vine cu un joc scenic burlesc, „neortodox“. V-a stârnit curiozitatea?

========================================

Copiii cu varsta de pana la 12 ani au acces gratuit și au acces in perimetrul festivalului doar insotiti de un adult.

Recomandări:

09-11
Aug
Rezistența Făgăraș 2024 – ed. 5
Făgăraș
Dealul Galatiului
15-18
Aug
LaRock Music Festival – 2024
Floresti Prahova
Domeniul Cantacuzino
16-17
Aug
Alege Moto Rock 2024
Loc. Horia - Neamt
Motel Imperial
30-01
Aug/Sep
MMC Bikers Fest Simleu 2024 (Editia a XVI-a)
Șimleu Silvaniei
Ștrand Broscărie
01-02
Nov
Balkan Metal Meeting 2024 @ Love bar, Sibiu
Sibiu
Love bar

Best WordPress Themes