Coș

WTF – Way Too Far Rock Festival (Amânat pt.2022)

Locatie eveniment: Wonderland Skiing Resort Bistrita
Adresa: Bistrita, judet Bistrita Nasaud

Biletele și abonamentele achizitionate raman valabile pentru anul 2022.
Biletele și abonamentele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
198 lei General Acces abonament 3 zile (cu acces si la scenele secundare)
272 lei Golden Circle abonament 3 zile (cu acces si la scenele secundare)
428 lei Platinum Circle abonament 3 zile (cu acces si la scenele secundare)

Filters Sort
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Abonament General Acces
198,00 lei
Abonament Golden Circle
272,00 lei
Abonament Platinum Circle
428,00 lei
Way Too Far Rock Festival s-a amanat pentru data de 26-28 august 2022.

Comunicat organizatori: 📢 Hey guys! Au trecut 10 zile de când am primit reglementările privind desfășurarea evenimentelor din această vară și ele arată cam așa:
✅limită de 5000 de persoane pentru concertele în spații deschise
✅asigurarea unei suprafețe minime de 2 mp pentru fiecare persoană
✅respectarea măsurilor de protecție sanitară
✅evenimentul să nu aibă o durată mai mare de 1 zi.
Pe lângă faptul că regulile au venit târziu, nu ne convin deloc și se pare că suntem încă departe de momentul în care vom retrăi atmosfera concertelor de altădată. Am sperat din răsputeri să se revină asupra acestor condiții greu de aplicat în cazul unui festival și care s-au dovedit a fi, din păcate, discriminatorii.
Suntem mâhniți că trebuie să amânăm încă o dată WTF Rock Festival, pentru 2022. Lipsa predictibilității, restricțiile care nu permit desfășurarea unui eveniment din acest domeniu, situația nesigură privind evoluția pandemiei și a contextului în care se desfășoară călătoriile internaționale ne pun în imposibilitatea de a continua demersurile de organizare a unui festival de asemenea anvergură.
➡️Trupele anunțate până acum sunt reconfirmate contractual pentru 2022, iar cei care și-au cumpărat abonamente le pot valorifica anul viitor. De asemenea, va exista și opțiunea returnării banilor, în condițiile legale stabilite de Guvern. Toate promoțiile desfășurate în cadrul festivalului vor fi valabile, în continuare, în cazul abonamentelor pentru 2022.
❕🔜Vestea bună este că vom profita de puținele oportunități de relaxare oferite de autorități așa că salvați data de 28 august 2021 pentru un concert care va cuprinde câteva trupe din line-up-ul WTF 2021. Vom reveni cât mai curând cu detalii despre trupe, bilete, locație și condițiile de desfășurare a evenimentului. De asemenea, precizăm că toate persoanele care și-au cumpărat abonamente vor avea acces la concertul din data de 28, dar și la festivalul din 2022, după cum am precizat anterior.
▶️Reamintim că, în conformitate cu hotărârea nr. 29 din 14.05.2021, din 1 august 2021, dacă la nivel național se atinge ținta de vaccinare pentru luna în curs, se propune ca activitățile culturale, artistice și de divertisment să poată fi organizate și desfășurate în spații deschise cu participarea a cel mult 5.000 de persoane, cu asigurarea unei suprafețe minime de 2 mp pentru fiecare persoană și respectarea măsurilor de protecție sanitară și cu condiția ca evenimentul să nu aibă o durată mai mare de 1 zi.
================================================================
Way Too Far Rock Festival 2021 se întoarce la Bistrița între 27-29 august 2021.
Locație: Bistrița, Wonderland Skiing Resort
Trupe confirmate: Within Temptation, Gotthard, Evergrey, The Slot, Alternosfera, Dirty Shirt, Infected Rain, Chaos Magic, Implant pentru Refuz, Dash The Effort, Hthethemeth și E-an-na.

Way Too Far Rock Festival, pe scurt, WTF a început cu o serie de evenimente –manifest, inițiate de către echipa unei publicatii locale (Observator de Bistrița-Năsăud) ca o alternativă la o societate excesiv consumeristă. WTF este conceptul care descurajează mediocritatea, lipsa valorilor artistice și culturale, promovând tipologia umană care este marcată de libertate și creativitate. WTF a început cu o serie de concerte rock indoor care au adus pe scena din Bistrița, pentru prima dată, trupe de mainstream: Phoenix, The Mono Jacks, Vița de Vie, etc. , dar si trupe din underground-ul autohton.
În urma acestui istoric, în vara anului 2017, a avut loc, pentru prima dată, un festival rock de amploare în Bistrița-Năsăud, în parcarea complexului Wonderland.
Zdob și Zdub, 7 Pași, Luna Amară, Travka, Byron și Urma au adunat mii de oameni la prima ediție a festivalului care a pus în valoare și locația generoasă din preajma pârtiei de schi, oferind obiectivului un aspect pozitiv. Festivalul și-a creat rapid o identitate, pe plan național, recrutând un public elevat din zona oamenilor activi, care, pe lângă latura de entertainment, urmăresc, apreciază și înțeleg mesajul muzical și artistic al trupelor.
De asemenea, festivalul a fost intens mediatizat în toate publicațiile de timp liber din România și a fost inclus pe lista festivalurilor recomandate.
În 2018, ediția a doua a Way Too Far Rock Festival a fost o ediție- document. Într-un moment în care aproape toată societatea din România a început să își pună întrebări despre sistem, WTF Rock Festival a adus în fața publicului o mare parte dintre cele mai bune trupe din România care au transmis profunde mesaje sociale: Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte, Coma, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Taxi, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani, Vița de Vie. Ediția din 2019 a luat amploare având pe scenă, într-un maraton muzical de trei zile, aproape toate trupele rock importante din România, dar și trupa americană Crazy Town.
WTF Rock Festival este un eveniment care „mixează“ diverse generații și stiluri rock, de la rock alternativ la heavy metal, indie, symphnonic rock, funk etc.

👉WITHIN TEMPTATION  este o trupă olandeză de metal/rock simfonic, fondată în aprilie 1996 de către vocalistul Sharon den Adel și chitaristul Robert Westerholt. Trupa a fost clasificată de critici drept metal gotic, metal simfonic, deși influențele rock și „industrial“ își găsesc locul pe ultimul și al 7-lea album de studio – Resist. Odată cu albumul Resist, trupa se desparte de trecut și experimentează un stil distinct, care se inspiră din societatea noastră actuală și viitoare – atât din punct de vedere muzical, cât și personal. RESIST este un album care conține zece piese imnice, întunecate, dar și colaborări ireproșabile cu artiști celebri, cum ar fi Jacoby Shaddix (Papa Roach) și Anders Fidén (In Flames). Albumul reprezintă o adevărată etapă cu un mesaj foarte important: „Treziți-vă și duceți-vă să vă protejați libertatea!”

👉 GOTTHARD este cea mai de succes trupă elvețiană, dar este, de asemenea, o trupă de referință în lumina reflectoarelor globale. Au pornit, în urmă cu un sfert de secol, din cantonul elvețian Tessin pentru a cuceri lumea pur și simplu prin rock și balade monumentale.
Hard-rockerii de la Lugano au cântat în mai mult de 2000 de concerte pe trei continente, fiind girați de Deep Purple, Bryan Adams, Bon Jovi și AC / DC, au efectuat turnee celebre ca headlineri în toată Europa și au vândut, până în prezent, peste trei milioane de albume. De 25 de ani, GOTTHARD are un loc obișnuit în topuri și reprezintă cel mai bine rockul elvețian!

👉 EVERGREY este o trupă de progressive metal din Gothenburg, Suedia. Trupa a fost înființată în 1995 și a lansat albumul de debut, The Dark Discovery, în 1998. Versurile trupei Evergrey au abordat întotdeauna o zonă mai întunecată, mai puțin confortabilă, tratând subiecte cum ar fi introspecția, paraonia, ființele extraterestre, abuzul copiilor, cultele și religia, moartea și doliul, până la frica generală și întristarea. De-a lungul timpului, a rămas o trupă de reper în zona rockului progresiv, atât în ceea ce privește muzica, cât și temele abordate.
Evergrey se numără printre formațiile de top din Suedia, ajungând să urce pe scenele unor festivaluri mari din Europa precum Download, Masters of Rock, Sziget sau Wacken, dar și în Statele Unite unde au fost headlinerii festivalului Prog Power VII din Atlanta. De-a lungul timpului, Evergrey a colaborat cu muzicieni din In Flames, Sabaton, HammerFall, Nightswish (Floor Jansen) sau Stratovarius și au avut turnee alături de Nevermore, In Flames sau Avatar.

👉 ALTERNOSFERA, trupă înființată în 1998, este, în momentul de față cea mai iubită trupă rock care cântă în limba română. Concertele lor înregistrează un succes enorm în România. Toate evenimentele lor sunt așteptate cu mult interes și artiștii reușesc să închidă casele de bilete cu mult înainte de datele concertelor. De asemenea, piesele lor sunt apreciate și difuzate frecvent pe radio-urile din România.
👉 THE SLOT este o trupă din Rusia, înființată în 2002, fiind una dintre trupe neconvenționale din zonă, care au introdus un sound occidental în Rusia. The Slot a primit numeroase premii în industria muzicală (Hit of the Year in both 2006 (2 Wars) and 2007 (They Killed Kenny), Vocal Performance of the Year in 2005, and NewsMusic.ru’s 2007 Rock Album of the Year Award). A concertat alături de Limp Bizkit și KORN, fiind apreciați ca un „hibrid între „Linkin Park și Evanescence“

👉 INFECTED RAIN este o trupe de metal din Republica Moldova, fiind o mixtură energică dintre cele mai bune stiluri de metal modern. Vocea puternică, feminină, în combinație cu partea instrumentală inconfundabilă dau unicitate și autenticitate trupei Infected Rain. Ttrupa s-a înființat în 2008 și au apărut pentru prima dată pe scenă într-un concert dedicat trupei Slayer.

👉 DIRTY SHIRT este una dintre cele mai active și mai originale trupe rock din România. Trupa este rezultatul unic a unei combinații de rock/metal și variate elemente musicale: folclor românesc, funk, etno, electro etc.
👉 DASH THE EFFORT este o trupă care s-a format în 2011 și este una dintre trupele care s-au făcut remarcate, în ultimii ani, în Bulgaria. A fost prima trupă din Bulgaria care a cântat la Wacken Open Air, alături de trupe ca Suicide Silence, Breakdown of Sanity ș.a.
A mai cântat pe aceeași scenă cu Stone Sour, Blind Guardian, Jinjer, Infected Rain și Unearth. Albumul lor, „Decandence“, a fost lansat recent și, cu această ocazie, trupa a făcut un turneu în Bulgaria, România și Grecia.
👉 CHAOS MAGIC este centrat în jurul vocalistei chiliene, Caterina Nix, care, pentru această lansare a trupei, a lucrat în strânsă colaborare cu colegul producător, cântăreț și muzician chilian Nasson. Împreună, au creat o bijuterie absolută de album metal, a cărui splendoare se reflectă complet în primul single și videoclip al albumului, „Like Never Before”.
👉 Călătoria IMPLANT PENTRU REFUZ a început în anul 1995. Trupa crescut de-a lungul celor peste 23 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la
realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane.

👉 Trupa HTETHTHEMETH din Brașov este considerată una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena rock & metal. Cu un stil unic şi fără o limită de exprimare, muzica „neumană” practicată de trupă trece fără timiditate de la metal cu elemente ambient și influenţe de black până la blues și bossa nova. Trupa a fost prezentă la majoritatea festivalurilor de rock / metal din România, inclusiv FESTIVALUL ARTMANIA, ROCKSTADT EXTREME FEST și MAXIMUM ROCK FESTIVAL

👉 E-AN-NA combină folk-metal-ul classic cu elemnete tradiționale românești și secvențe de metal modern. Primele lor single-uri au captat rapid atenția și concertele lor sunt caracterizate de energie și creativitate. Prin muzica sa, trupa creează o lume metaficiă, unde cei care intră sunt îndenați să își urmeze calea fără să fie distrași de lucruri insignifiante.
Categorii de biletele și abonamentele sold out:
 99 lei Early Bird abonament 3 zile (pret valabil pana pe 25 iulie 2020) SOLD OUT
128 lei Presale (Black Friday) valabil în perioada 27-28 noiembrie SOLD OUT
170 lei Presale  abonament 3 zile (pret valabil pana pe 15 ianuarie 21, inclusiv) SOLD OUT
428 lei198 lei Platinum Circle abonament 3 zile (ONE DAY SALE in 27 ianuarie 2021)
198 lei General Acces (1+1 gratis) abonament de 3 zile valabil pentru 2 persoane (promotie de Sf.Valentin)
272 lei Golden Circle (1+1 gratis) abonament de 3 zile valabil pentru 2 persoane (promotie de Sf.Valentin)
428 lei Platinum Circle (1+1 gratis) abonament de 3 zile valabil pentru 2 persoane (promotie de Sf.Valentin)
========================================

Toate preturile includ taxa de ticketing si taxele locale.

Best WordPress Themes