Coș

WTF – Way Too Far Rock Festival 2022

Locatie eveniment: Parc Industrial Bistrita Sud
Adresa: Bistrita, judet Bistrita Nasaud


Biletele și abonamentele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
120 lei Early Bird -abonament pt 3 zile camping inclus (pentru primele 500)
272 lei Presale -abonament pt 3 zile camping inclus
360 lei Regular acces -abonament pt 3 zile camping inclus
598 lei Abonament FAMILY (2 adulți + 1 copil intre 12-18 ani) -abonament pt 3 zile camping inclus
690 lei Abonament FAMILY (2 adulți + 2 copii intre 12-18 ani) -abonament pt 3 zile camping inclus
180 lei Bilet Acces in ziua de 26 august -camping inclus
180 lei Bilet Acces in ziua de 27 august -camping inclus
220 lei Bilet Acces in ziua de 28 august -camping inclus
*Toate prețurile includ taxele locale si includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Acces in ziua de 26 august (camping inclus)
Max:
Min: 1
Step: 1
180,00 lei
Acces in ziua de 27 august (camping inclus)
Max:
Min: 1
Step: 1
180,00 lei
Acces in ziua de 28 august (camping inclus)
Max:
Min: 1
Step: 1
220,00 lei
Abonament Regular 3 zile (camping inclus)
Max:
Min: 1
Step: 1
360,00 lei
Abonament FAMILY (2+1) (camping inclus)
Max:
Min: 1
Step: 1
598,00 lei
Abonament FAMILY (2+2) (camping inclus)
Max:
Min: 1
Step: 1
690,00 lei
================================================================
WTF – Way Too Far Rock Festival 2022.
Locație: Parc Industrial Bistrita Sud, Bistrita

WTF – Way Too Far Rock Festival este evenimentul care îți administrează, în vara aceasta, o transfuzie de spirit magic din Poarta Transilvaniei. Are loc în perioada 26-28 august în Parcul Industrial din Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, din nordul țării.
Way Too Far Rock Festival, pe scurt, WTF, a fost inițiat în 2017, în Bistrița, ca un manifest pentru evenimente de calitate și muzică bună. Este, din punct de vedere artistic, un eveniment care „mixează“ diverse generații și stiluri rock, de la rock alternativ la heavy metal, indie, symphnonic rock, funk etc. Cele trei ediții ale festivalului au cucerit inimile publicului cu atmosfera incendiară, dar, totodată caldă și familiară. #WTF locul în care latura de entertainment se împletește armonios cu mesajul artistic, iar valorile promovate de noi sunt umanitatea, solidaritatea, prietenia, curajul de a pune întrebări și de a-ți depăși propriile limite!
PRODUCȚIE
Ediția din 2022 a festivalului WTF Rock Fest va reprezenta o producție de amploare, cu 3 scene și echipamente scenă-sunet-lumini conform standardelor celor mai mari concerte rock din lume.
CE POȚI FACE LA FESTIVAL
Locul de desfășurare a festivalului oferă o priveliște minunată spre Munții Bârgăului, fiind situat pe traseul spre Pasul Tihuța unde se află Castelul Dracula, dar și spre Lacul Colibița, cea mai populară stațiune turistică din Bistrița-Năsăud. Pe lângă trei zile de muzică bună, invităm lumea să descopere aventura în mijlocul naturii, în locurile de camping, pe traseele noastre de drumeție, mountain bike, off road. De asemenea, participanții se vor putea bucura de o mulțime de activități de entertainment, dar și de câteva a evenimente pline de adrenalină:
• Show Monster Truck & Crazy Drive Test
• Concurs Off Road organizat de echipa Transylvania Rally Team, prima echipă din România care a participat și a terminat Raliul Dakar
• Zboruri de agrement cu avioane ușoare și elicopter

FOOD & DRINK
Zona de food, drink & coffee a festivalului va reuni vendori atent selecționați, pentru a oferi cea mai bună calitate, dar și diversitate culinară. De asemenea, puteți gusta berea noastră, WTF, produsă cu mândie în Bistrița-Năsăud sub brand-ul MUSAI.

CAMPING
Un camping cu o capacitate de 5000 de persoane va fi amenajat în locul de desfășurare a festivalului, iar participanții vor avea acces la toate facilitățile. Toate abonamentele includ acces la camping.

ACCESUL COPIILOR
Copiii care NU au împlinit încă 12 ani au accesul GRATUIT în cadrul festivalului sau unei zile a festivalului, dacă și numai dacă sunt însoțiți de un adult care deține un bilet/abonament valabil sau o invitație. Pentru copiii minori care au nevoie de bilet, puteți opta pentru abonamentele FAMILY care oferă un preț avantajos familiilor care vor să se bucure de muzică alături de copiii lor.

A patra ediție a Way Too Far Rock Festival va avea loc în perioada 26-28 august 2022, pe stadionul din localitatea Dorolea (Livezile), la 20 de minute de municipiul Bistrița. Locul oferă o priveliște minunată spre Munții Bârgăului, fiind situat pe traseul spre Pasul Tihuța unde se află Castelul Dracula, dar și spre Lacul Colibița, cea mai căutată stațiune turistică din Bistrița-Năsăud. Locația se află în apropiere de Via Transilvanica, prima potecă inițiatică din România, de străbătut pe jos sau cu bicicleta – un adevărat „El Camino“ al țării noastre.
De asemenea, în satul Dorolea se află cel mai frumos ansamblu săsesc din regiune, datând din 1332, ansamblu propus spre înregistrare în patrimoniul UNESCO.
Pe teritoriul satului Dorolea au locuit până în jurul anului 1300 românii care, odată cu venirea saşilor, au migrat spre est, pe locul actual al satului Cuşma.
În satul Dorolea saşii au format satul „Klaine Bistritz” adică Mica Bistriţa, acum existând aici un ansamblu monument de aproape 200 case pitoresti edificate la sfârșitul secolului al XIX-lea.
Localitatea se afla în apropierea unui castru roman, a unor biserici monument și a unor zone naturale valoroase care așteaptă să le decoperiți pe parcursul celor trei zile de festival.

Line-Up 2022
KATATONIA –
este o trupă suedeză de heavy metal.

WITHIN TEMPTATION – „Treziți-vă și duceți-vă să vă protejați libertatea!”
WITHIN TEMPTATION este o trupă olandeză de metal/rock simfonic, fondată în aprilie 1996 de către vocalista Sharon den Adel și chitaristul Robert Westerholt. Trupa a fost clasificată de critici drept metal gotic, metal simfonic, deși influențele rock și „industrial“ își găsesc locul pe ultimul și al 7-lea album de studio – Resist. Odată cu albumul Resist, trupa se desparte de trecut și experimentează un stil distinct, care se inspiră din societatea noastră actuală și viitoare – atât din punct de vedere muzical, cât și personal. RESIST este un album care conține zece piese imnice, întunecate, dar și colaborări ireproșabile cu artiști celebri, cum ar fi Jacoby Shaddix (Papa Roach) și Anders Fidén (In Flames). Albumul reprezintă o adevărată etapă cu un mesaj foarte important: „Treziți-vă și duceți-vă să vă protejați libertatea!”
GOTTHARD este cea mai de succes trupă elvețiană, dar este, de asemenea, o trupă de referință în lumina reflectoarelor globale. Au pornit, în urmă cu un sfert de secol, din cantonul elvețian Tessin pentru a cuceri lumea, pur și simplu, prin rock și balade monumentale.
Hard-rockerii de la Lugano au cântat în mai mult de 2000 de concerte pe trei continente, fiind girați de Deep Purple, Bryan Adams, Bon Jovi și AC / DC, au efectuat turnee celebre ca headlineri în toată Europa și au vândut, până în prezent, peste trei milioane de albume. De 25 de ani, GOTTHARD are un loc bine stabilit în topuri și reprezintă cel mai bine rockul elvețian!
EVERGREY este o trupă de progressive metal din Gothenburg, Suedia. Trupa a fost înființată în 1995 și a lansat albumul de debut, The Dark Discovery, în 1998. Versurile trupei Evergrey au abordat întotdeauna o zonă mai întunecată, mai puțin confortabilă, tratând subiecte cum ar fi introspecția, paraonia, ființele extraterestre, abuzul copiilor, cultele și religia, moartea și doliul, până la frica generală și întristarea. De-a lungul timpului, a rămas o trupă de reper în zona rockului progresiv, atât în ceea ce privește muzica, cât și temele abordate.
Evergrey se numără printre formațiile de top din Suedia, ajungând să urce pe scenele unor festivaluri mari din Europa precum Download, Masters of Rock, Sziget sau Wacken, dar și în Statele Unite unde au fost headlinerii festivalului Prog Power VII din Atlanta. De-a lungul timpului, Evergrey a colaborat cu muzicieni din In Flames, Sabaton, HammerFall, Nightswish (Floor Jansen) sau Stratovarius și au avut turnee alături de Nevermore, In Flames sau Avatar.
THE SLOT este o trupă din Rusia, înființată în 2002, fiind una dintre trupe neconvenționale din zonă, care au introdus un sound occidental în Rusia. The Slot a primit numeroase premii în industria muzicală (Hit of the Year in both 2006 (2 Wars) and 2007 (They Killed Kenny), Vocal Performance of the Year in 2005, and NewsMusic.ru’s 2007 Rock Album of the Year Award). A concertat alături de Limp Bizkit și KORN, fiind apreciați ca un „hibrid între „Linkin Park și Evanescence“
ALTERNOSFERA, trupă înființată în 1998, este, în momentul de față cea mai iubită trupă rock care cântă în limba română. Concertele lor înregistrează un succes enorm în România. Toate evenimentele lor sunt așteptate cu mult interes și artiștii reușesc să închidă casele de bilete cu mult înainte de datele concertelor. De asemenea, piesele lor sunt apreciate și difuzate frecvent pe radio-urile din România.
DIRTY SHIRT este una dintre cele mai active și mai originale trupe rock din România. Trupa este rezultatul unic a unei combinații de rock/metal și variate elemente musicale: folclor românesc, funk, etno, electro etc.
DASH THE EFFORT este o trupă care s-a format în 2011 și este una dintre trupele care s-au făcut remarcate, în ultimii ani, în Bulgaria. A fost prima trupă din Bulgaria care a cântat la Wacken Open Air, alături de trupe ca Suicide Silence, Breakdown of Sanity ș.a.
A mai cântat pe aceeași scenă cu Stone Sour, Blind Guardian, Jinjer, Infected Rain și Unearth. Albumul lor, „Decandence“, a fost lansat recent și, cu această ocazie, trupa a făcut un turneu în Bulgaria, România și Grecia.
Călătoria IMPLANT PENTRU REFUZ a început în anul 1995. Trupa crescut de-a lungul celor peste 23 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane.
SINOPTIK este un trio ucrainean care a câștigat titlul de „Cea mai bună trupă rock din lume” la Berlin (Global Battle of the Bands), singura trupă ucraineană independentă care a zguduit Stadionul Olimpic de 80000 de oameni din Kiev. Uriah Heep, Marilyn Manson, Within Temptation, Jinjer – se numără printre acei giganți ai muzicii rock care au observat Sinoptik și i-au chemat, ca invitați speciali, să împartă scena cu ei.
Deși este compusă doar din trei oameni, trupa uimește prin complexitatea sunetului pe care îl creează, prin interpretarea care te duce într-o zonă de haos și ordine, de valuri sonore seducătoare peste care se suprapun voci echilibrate.
E-AN-NA combină folk-metal-ul classic cu elemnete tradiționale românești și secvențe de metal modern. Primele lor single-uri au captat rapid atenția și concertele lor sunt caracterizate de energie și creativitate. Prin muzica sa, trupa creează o lume metaficiă, unde cei care intră sunt îndenați să își urmeze calea fără să fie distrași de lucruri insignifiante.
AETHER abordează un stil epic melodic, fiind o trupă death metal din Polonia, înființată în 2015. Trupa a primit un feedback uimitor încă de la primele sale producții, a susținut zeci de concerte în Polonia și a avut două turnee în România, înainte de pandemie.
========================================

Copiii cu varsta de pana la 12 ani au acces gratuit și au acces in perimetrul festivalului doar insotiti de un adult.

Recomandări:

Best WordPress Themes