Coș

WTF – Way Too Far Rock Festival 2019

Locatie eveniment: KingsLand
Adresa: comuna Ineu nr. 1A, judet Bihor

Biletele și abonamentele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
140 lei  – 60 lei – Early Bird Abonament 3 zile, include acces camping (<10 noiembrie)  Sold Out!
140 lei  – 90 lei – Presale Abonament 3 zile, include acces camping (pret valabil pana pe 12 aprilie 2019, inclusiv) Sold Out!
140 lei  – 80 lei – Abonament ONE DAY SALE (valabil între: 18 iunie, ora 10.00 – 19 iunie, ora 10.00)
140 lei  – 89 lei – Abonament ONE DAY SALE (valabil între: 26 iulie, ora 10.00 – 27 iulie, ora 10.00)

140 lei
 70 lei – Abonament 50% reducere (doar 48 ore, pana pe 27 iunie ora 11:00)
 140 lei – Abonament Regular 3 zile
   65 lei – Bilet de o zi (pt ziua 9 august)
   75 lei – Bilet de o zi (pt ziua 10 august)
   65 lei – Bilet de o zi (pt ziua 11 august)
Notă: Minorii cu vârste până la 12 ani nu plătesc bilet.

De câte ori nu te-ai trezit exclamând „WTF?!“ când unele lucruri merg prea departe? Despre asta este WTF – Way Too Far Rock Festival. Despre manifestul fiecăruia în confruntarea cu situațiile care ne intrigă, despre formele de exprimare liberă atunci când vrem să evadăm, să plecăm cât mai departe de forfota vieții.
Way Too Far Rock Festival este conceput ca un eveniment desfășurat în aer liber, departe de oraș, departe de rutină și convenții, care să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului.
Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock.
Artiștii care urcă pe scena WTF sunt cei care exprimă cel mai bine, prin muzica și versurile lor, preocupările, frământările și strigătele de „WTF?!“ ale actualei generații.
În 2019, WTF – Way Too Far Rock Festival are loc zona metropolitană Oradea, KingsLand, comuna Ineu, fiind accesibil atât publicul din nord-vest-ul țării, cât și celui din Ungaria.
KingsLand se află în localitatea Ineu, la 15 km de Oradea. Baza de agrement se întinde pe o suprafață de 60 de hectare și cuprinde un restaurant, un centru de echitație, teren de golf, aerodrom și 3 lacuri cu o suprafață de 10h.
Timp de trei zile și trei nopți, domeniul KingsLand se va transforma într-un spațiu pentru concerte rock, dar și diverse spații de relaxare, pe malul lacului, vor fi amenajate baruri și o zonă de food cu produse diversificate.

Biletele se găsesc online și în format fizic în Oradea, în următoarele locații: Green Pub, Steam Bar, Columbus Café, Gekko Pub și Moszkva.

Abonamentele și biletele pe zi includ acces la zona de camping.

Programul pe zile:
9 august
– ?
Kunnstra
– ?Times of Need
– ?NOR
– ?The Details
– ?Coma
– ?Omul cu Șobolani
– ?Implant pentru Refuz

10 august
– ?
7 Pași
– ?Riot Monk
– ?Luna Amară
– ?Dirty Shirt
– ?Iris
– ?Ossian
– ?Crazy Town

11 august
– ?
Punkarta
– ?Altar
– ?Aurora
– ?Bucovina
– ?Vita de Vie
– ?Frații Jdieri

Istoric: Festivalul a fost inițiat la Bistrița, în 2017. Zdob și Zdub, Luna Amară, Travka, Byron și Urma au adunat mii de oameni la prima ediție a festivalului, desfășurată în zona Wonderland, în apropierea Aerodromului din Bistrița. Festivalul și-a creat rapid o identitate, prin selectarea unui public din zona oamenilor activi, care, pe lângă latura de entertainment, urmăresc, apreciază și înțeleg mesajul muzical și artistic al trupelor rock.

În 2018, ediția a doua a Way Too Far Rock Festival a fost o ediție- document. Într-un moment în care aproape toată societatea din România a început să își pune întrebări despre sistem, întrebări sintetizate perfect printr-o sigură întrebare (WTF?!), WTF Rock Festival a adus în fața publicului o mare parte dintre cele mai bune trupe din România care au transmis profunde mesaje sociale: Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte, Coma, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Taxi, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani, Vița de Vie.

Event FB: https://www.facebook.com/events/318490018938010/ 

Best WordPress Themes