Coș

WTF Pilgrimage Day 1-Alternosfera, After Party Hip-Hop

WTF Pilgrimage Day 1 -Alternosfera, After Party Hip-Hop

Locatie eveniment: Wonderland Skiing Resort Bistrita
Adresa: Bistrita, judet Bistrita Nasaud

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
Presale Ticket: 69 lei (preţ redus până la data de 02.07.2021, inclusiv)
Normal Ticket: 90 lei (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Sâmbătă, 3 iulie
Începem seria de „pelerinaje“ WTF Rock Festival cu un concert Alternosfera! În deschidere va cânta trupa 7 Pași, iar evenimentul se va termina cu un after-party hip-hop întreținut de Stres, Cretzu și DJ GreWu.

Trupa Alternosfera vine pentru prima dată la Bistrița,  în primul concert de amploare organizat după relaxarea restricțiilor impuse de pandemia de Coronavirus, sub egida WTF Rock Festival.

Cel mai nou material discografic Alternosfera este „Arhitectul din Babel“,  cel de-al șaselea lansat de-a lungul existenție trupei, prilejuit și de aniversarea a 20 de ani de la înființarea trupei.

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar doi membri din formula iniţială, Marcel şi Marin. În primii ani, trupa și-a căutat tematica şi stilul, experimentând cu diverse instrumente, acumulând experiență și înregistrând primele demo-uri. Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un „etalon“ pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară.

‼IMPORTANT. Pentru a avea acces la concert, trebuie să îndeplinești una dintre aceste condiții:
✅ai fost vaccinat
✅ai trecut prin boală
✅îți faci un test rapid, neinvaziv, la intrare, contra unei sume de 15 lei ‼ȘI MAI IMPORTANT. Minorii pot intra doar cu bilet + mască, fără a fi nevoie de vreo dovadă medicală (vaccinare, testare, anticorpi).Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.
========================================

Toate preturile includ taxa de ticketing si taxele locale.

Best WordPress Themes