Coș

White Walls – Lansare album “Grandeur’’ (Amânat)

Locatie eveniment: Club Quantic, București
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Concertul de lansare a albumului ”Grandeur”, semnat de trupa constănțeană de metal progresiv White Walls, a fost amânat. Programat inițial pentru data de 24 octombrie 2020 în Club Quantic, București, concertul a trebuit să fie amânat din cauza restricțiillor impuse de autorități.
Protejarea fanilor, dar și respectarea legilor, este o prioritare pentru organizatori și formație, fapt pentru care s-a decis amânarea evenimentului până în momentul în care autoritățile vor permite reluarea în condiții de siguranță a concertelor.

Cei care doresc să sprijine formația și organizarea evenimentului de lansare pot păstra biletul pentru a-l folosi la lansarea ce va fi organizată, cel mai probabil, în 2021.
Cei care doresc rambursarea biletului/biletelor trebuie să trimită un email la contact@ambilet.ro în care să menționeze numele întreg, numele evenimentului (White Walls – lansare album), iar rambursarea se va face automat în contul bancar din care s-a efectuat plata biletului/biletelor.
De reținut faptul că biletele returnate vor fi puse automat în vânzare în cadrul viitorului concert de lansare al albumului, concert care cu siguranță va avea un număr limitat de bilete.

Atât membrii trupei, cât și organizatorii, regretă amânarea concertului pentru care s-a făcut tot ce a fost necesar pentru ca să poată fi susținut în condiții de siguranță și cu respectarea legislației în vigoare.

Cu toate acestea, trupa va fi prezentă sâmbătă (începând cu ora 17.00), în Club Quantic și îi invită pe cei interesați să li se alăture. Formația va prezenta noua colecție de merchandise și se va face o primă audiție a noului material discographic. Intrarea este liberă!

Biletele pot fi achiziționate aici la următoarele prețuri:
Early Bird Ticket: 60 lei (preț redus pentru primele 50 de bilete) – Sold Out!
Presale Ticket: 70 lei (preț redus până la data de 23.10.2020) – Sold Out!
Normal Ticket: 80 lei (în ziua evenimentului) – Sold Out!
Taxa de procesare: 3,5 lei / bilet.

Filters Sort
No results found. Clear filters and try again?

White Walls – lansare album “Grandeur”

Trupa constănțeană de metal progresiv White Walls va lansa al treilea album oficial numit “Grandeur” pe 23 octombrie 2020. Pe 24 octombrie White Walls va susține concertul de lansare în Quantic Club, București, la care invitată  este formația Breathelast.

Evenimentul va respecta toate restricțiile impuse de autorități, fapt pentru care se pun în vânzare un număr limitat de bilete.

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.
Despre eveniment basistul Șerban spune: “Suntem mai mult decât încântați să putem împărți cu voi data în care veți putea asculta noul nostru album, “Grandeur” . Pe lângă asta, avem încă de acum piele de găină când ne gândim că pe 24 Octombrie vom avea primul nostru concert live, cu public, din ultimele 18 luni (!). Am pus enorm de mult „din noi” în acest album și sperăm că experiența “Grandeur” live va fi și pentru voi cum o să fie pentru noi, și că ne vom regăsi în Quantic în număr cât de mare ne va permite legea.”

White Walls:
Alexandru-Eduard Dascălu (Dasu) – chitară
Eugen Brudaru – voce
Șerban-Ionuț Georgescu – bas
Theo Scrioșteanu – tobe

* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes