Coș

White Walls – Lansare album „Grandeur” la Constanta

White Walls – Lansare album „Grandeur” la Constanta

Locatie eveniment: Club RockHalle
Adresa: str. Tulcei nr. 2, Constanta

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
50 lei – Bilet Presale (reducere pana pe 23 decembrie, inclusiv)
60 lei – Bilet acces
Se pune în vânzare un număr limitat de bilete!
Taxa de procesare: 6% / bilet

Concertul de lansare, mult amânat, al celui mai recent album “Grandeur” este în sfârșit reprogramat și la Rock Halle din Constanța, pe 24 decembrie 2021.

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

“Grandeur” a deschis un spectru cu totul nou de căi muzicale și a introdus un sunet mai matur față de albumele anterioare. Trupa a colaborat cu Forrester Savell (KarnivoolMake Them SufferAnimals as Leaders) pentru mix și master. Atât albumul cât și single-urile anterioare au fost primite cu succes, motivând trupa să încerce ceva vizual nou.

Dasu (chitară) a spus următoarele despre “Month’s End” (ultimul videoclip ce promovează acest nou material): „După lansarea primelor două single-uri, „Starfish Crown” și „Eye For An I”, am vrut să prezentăm și o altă latură a albumului, mai dinamică. Noi am ales să promovăm în primul rând piesele care ne caracterizează cel mai mult, alegând și două stiluri complet diferite în ceea ce privește videoclipurile. Pentru al treilea single, am dorit să explorăm și alte dimensiuni atât muzicale cât și vizuale, mergând într-o direcție mult mai TANC. „

Legat de conceptul videoclipului, Dasu adaugă: „Cu toții înțelegem diferit piesele și mesajele din spatele lor, lucru valabil și pentru noi patru. Pentru mine „Month’s End” e despre un razboi interior, un conflict între diferitele fațete ale personalității fiecăruia. Clipul exprimă lupta noastră constantă cu propriile temeri și nebunii.

Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor în vigoare pentru INTERIOR:

– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porti masca de protectie in interior, in spatiile comune si la bar. Avem cu totii obligativitatea respectarii normelor in vigoare si respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numarul de locuri disponibile pentru ca sa ne simtim cu totii in siguranta si pentru a avea spatiu personal suficient.

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Recomandări:

26-28
Apr
May, Be Rock 2024
Costinesti
White Horse
26
Apr
Dirty Shirt @Adrenalitera Concert Hall – Anulat
Buzau
Cafeneaua artistilor
27
Apr
Moby Dick – Metal Meeting Transilvania
Târgu Mureș
Jazz & Blues Club
11
May
Dirty Shirt @Underground Pub
Iasi
Underground Pub
12
May
Dirty Shirt @Versus Pub
Galați
Versus Pub
16
May
Antract @ Ramnicu-Valcea
Rm.Valcea
Casa de Cultura a Sindicatelor
17
May
Celelalte Cuvinte Live @M2
Timisoara
M2
18
May
Dirty Shirt @Rockstadt
Brasov
Rockstadt
18
May
Luna Amara – Asfalt (20 de ani) @Rock Halle
Constanta
Rock-Halle
19
May
Dirty Shirt – Big Band @Quantic
Bucuresti
Quantic Club
07
Jun
Cargo @Flex Club
Arad
Club Flex
14-16
Jun
Rock’n’RO Festival 2024
Salaj
comuna Treznea
14
Jun
Bonfire 2024 @Terasa Flex
Arad
Terasa Flex
28-30
Jun
Rock The Camp 2024
Cluj
Camping Colina
11-14
Jul
XII MAN Romania
jud. Brasov
Pensiunea Rasnov
15-18
Aug
LaRock Music Festival – 2024
Floresti Prahova
Domeniul Cantacuzino

Best WordPress Themes