Coș

We Singing Colors

We Singing Colors

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
35 lei, 20 lei – Earlybird  (preț redus pentru primele 50 bilete)
35 lei, 30 lei – Presale (preț redus pana pe data de 18 septembrie, inclusiv)
35 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)? We Singing Colors
Data: Joi, 19 septembrie
Locație: Club Quantic
Acces public: Începând cu ora 19:00
==================================================
We Singing Colors este o formație alternativă pop-rock din București, înființată în 2011. Îi puteți recunoaște după refrenul de la „Good days, bad days”, după fluieratul care se aude înca de când au lansat primul album în 2014, intitulat „Made of wool, made of Heavy Metal”.
Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, apariții live la radio și pe scenă în Spania, Bulgaria și Moldova.
Sau un concert în tren, pe cea mai veche cale ferata din România, un live într-o padure și un duplex București / Melbourne direct din dormitor în fața a câtorva mii de oameni.

Cei 8 ani de activitate ai trupei au fost presărați cu mici schimbări, atât de componență, dar și de instrumente, timp în care au lansat mai multe single-uri, însoțite de clipuri. De la „creepy”-ul „Cântec de seară” regizat de Hypno până la plutitorul „Get up slowly”, sau de la socialul „Destiny”, până la zgomotosul „Out of the city”.
Două lucruri au ramas totuși neschimbate, drive-ul pentru a scoate ce-i mai bun din ei și din fani și nucleul reprezentat de Roxana și Andrei, care își pun amprenta pe fiecare compoziție.
Cel de-al doilea album al lor , „Lone Learner”, a fost lansat anul trecut , la radio auzindu – se deja piesele „Out of the city”, „Before the storm”, sau „Hunger”.
Iar cel mai recent single – Nomad, tocmai ce a fost lansat pe toate platformele digitale – https://open.spotify.com/track/2MJCUPqf7Y9uUWAp67CbfX?si=Vye-sPGDSLGhKlyJL2XWXw&utm_source=Facebook_SimpleMusicStories&utm_medium=sms

Social Links:
Facebook – https://www.facebook.com/wesingingcolors
YouTube – https://www.youtube.com/user/wesingingcolors/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2pVXXz3SoEKvqYc2iyBEon?si=4fwTUa6MR9ax2OWsfD8E8A
Itunes: https://itunes.apple.com/us/artist/we-singing-colors/id793269354
========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de club Quantic

Best WordPress Themes