Coș

Water Fest Ceahlau 2022

Water Fest Ceahlau 2022

Locatie eveniment: Water Fest Ceahlau
Adresa:  strada Podis, sat Bistricioara, comuna Ceahlau

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
– 150 lei – Early bird Abonament Acces (reducere primele 50 bucati) sold out
– 180 lei – Presale 1 Abonament (reducere pana pe 31 iulie, inclusiv) sold out
– 200 lei – Presale 2 Abonament (reducere in periada 01-11 august, inclusiv)
– 30 lei Acces o zi localnici (cu domiciliul in com.Ceahlau NT) *Bilet valabil doar insotit de dovada domiciliului.
– 220 lei – Abonament  Acces (pret in ziua evenimentului)
– 80 lei – Bilet o zi (pret in ziua evenimentului)
Pretul biletelor include GRATUIT echipamentul  nautic.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
ANUNT IMPORTANT: Water Fest Ceahlau 2022, a anuntat ca toti participantii care vor cumpara abonamente la eveniment pana pe 15 iulie vor putea folosi gratuit echipamentul Bazei Nautice Green Ties Ceahlau, pentru a putea explora si cunoaste una dintre cele mai frumoase zone din Romania. Caiace, placi stand up paddle si stand up kayak, barci de pescuit, vor fi puse la dispozitia tuturor celor care vor sa vasleasca pe Lacul Bicaz. Prin aceasta, organizatorul isi doreste sa atraga un numar mare de iubitori de apa si sporturi nautice care sa arate importanta apei in dezvoltarea comunitatii. Odata cu acest eveniment se va instala pe malul lacului o insula verde de selectare a deseurilor, care va avea o lungime de 5 metri, are trei compartimente, pentru carton, plastic si sticla si care va ramane in acel loc pana la terminarea sezonului turistic, apoi urmand sa fie imprumutata catre toti organizatorii de alte evenimente din zona. Competitia de vaslit canotci 10+1 Rowmania, organizata in evenimentul de la Ceahlau se adreseaza publicului de toate varstele, numarul maxim de echipe fiind de 27. Aceasta competitie initiata de regretatul nostru Ivan Patzaichin a devenit simbolul national al luptei impotriva poluarii si la fel constientizeaza asupra importantei apei in dezvoltarea comunitatilor. In concertele ce se vor desfasura in fiecare seara de festival au fost invitate numai trupe care au legaturi puternice cu acest concept ecologic, Green Ties, Kempes, Emeric Imre, Radu Captari, Fara zahar, Zband-trupa tribut Vali Sterian, Scarlet Aura si Nightlosers. Un numar mare de cluburi de motociclisti vor veni in parteneriat ca voluntari pentru ecologizarea platoului unde se desfasoara evenimentul si a luciului de apa, aceasta actiune fiind organizata de White Knights MC Romania. In fiecare zi a festivalului 12,13 si 14 August, participantii se vor bucura de vaslit, de concerte, de ateliere pentru adulti si copii si de concursuri, pe malul celui mai mare lac de acumulare din tara, Lacul Izvorul Muntelui ( Bicaz ).

? WATER FEST / Ceahlău / 12-14 august 2022

Water Fest Ceahlău este un festival aflat la a patra ediție, în care găsești muzica folk, rock, blues și sporturi de apă pentru toate vârstele.
Water Fest 2022 ofera un weekend prelungit în care familiile își pot petrece timpul distrându-se împreună pe malul Lacului Bicaz și în același timp la poalele muntelui Ceahlău.

În cadrul festivalului se organizează competiția de vâslit canotci 10+1 susținută de Asociatia Ivan Patzaichin – Mila 23, la care te asteptam sa te inscrii.
Baza Nautică Green Ties de la Ceahlău pune la dispoziție echipament nautic (caiace, plăci SUP, bărci de pescuit), numai bune pentru antrenamentul de dinaintea competiției.
Programul Water Fest Ceahlău 2022:
Vineri 12 august:
Emerich Imre
Nightlosers

Sambătă 13 august:
Concurs de vâslit canotci de 10+1, organizat de Asociația Ivan Patzaichin – Rowmania
Concert tribut Vali Sterian
Green Ties
Kempes

Duminică 14 august:
Radu Captari
Fără Zahăr
Scarlet Aura
*lista artiștilor care vor concerta este în completare, așa că fii pe fază, pentru că ți-am pregătit surprize tari!
Mai multe detalii pe pagina https://waterfest.ro/

Parteneri în drumul nostru sunt:
Asociatia Ivan Patzaichin – Mila 23
Radio Eco Natura, Ocolul Silvic Domeniile Hangu
Asociatia Green Ties
Rowmania
White Knights EMS MC Romania
Maximum Rock Romania


* Copiii cu vârsta până în 14 ani, inclusiv, au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet valabil.

Best WordPress Themes