Coș

W.A.S.P. 40th Anniversary World Tour 2022/2023


Concert: W.A.S.P.
Data: 17 mai 2023
Ora acces: 19;00
Locatie: Arenele Romane
 
Adresa: str Cuțitul de Argint, Parc Carol
București

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
180 lei  169 lei – Presale / Normal Circle (ultimele bilete disponibile până pe data de 16.05.2023)– Sold Out!
180 lei Normal Circle (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
189 lei – Golden Circle / Zona în fața scenei  – Sold Out!
* Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
** Taxa de procesare nu este returnabila.
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.
* Recomandăm părinților sau însoțitorilor să le asigure copiilor căști de protecție.

Programul evenimentului:
19:00 Open Doors
19:30- 20:00  Open Act – Revolter
20:30- 22:00 W.A.S.P.

IMPORTANT:
Turneul W.A.S.P. din 2022 a fost reprogramat pentru 2023.  Informații AICI!
Biletele achiziționate pentru concertul din W.A.S.P. din 2020-2022 (Arenele Romane) sunt valabile pentru 17.05.2023 (noua dată a concertului), fără a mai achita diferența de preț.

Formații: W.A.S.P. , Revolter 
Organizator:
Promusic Events & Maximum Rock, recomandat de Rock FM.

Anul 2022 marchează cea de-a 40-a aniversare a uneia dintre cele mai renumite și controversate trupe de heavy metal din lume – W.A.S.P., ocazie cu care formația americană va organiza un turneu mondial, în perioada 2022-2023, cu o oprire inclusiv la București ( 17.05.2023 – Arenele Romane).

W.A.S.P.
Puține trupe din istoria Rock N ’Roll-ului au incitat vreodată la dragoste, ură sau emoție pură așa cum a făcut-o W.A.S.P. Încă de la începuturi, din perioada concertelor în micile locații din Los Angeles, California și mai târziu, în întreaga lume, când au început să le fie interzise aparițiile live, stilul unic al americanilor a provocat numeroase organizații religioase, autorități locale și chiar Senatul din Washington D.C., să se unească în efortul de a le interzice concertele și vânzarea discurilor.

Membrul fondator al trupei, liderul Blackie Lawless, a condus formația ca solist vocal și compozitor principal încă de la înființare. Stilul său unic și discursul articulat au condus formația către faima internațională, reușind să vândă milioane de discuri și să aibă nenumărate concerte sold-out pe parcursul a 4 decenii.

Alături de basistul Mike Duda și chitaristul Doug Blair, care s-au alăturat W.A.S.P. acum 26 și respectiv 18 ani și împreună cu extraordinarul baterist Aquiles Priester, Blackie Lawless va duce fanii înapoi în timp, la începuturile formației, în cadrul unui show unic și extravagant.

REGULI:
Pentru a asigura sănătatea și siguranță participanților, a artiștilor și a tuturor celor prezenți în zona evenimentului, accesul în zona de concert se va face în baza regulamentului organizatorului, ce va include respectarea tuturor restricțiilor și a posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Toate detaliile privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea site-ului www.AmBilet.ro, precum și a site-urilor partenere, înainte de participarea la eveniment.

======================================

Best WordPress Themes