Coș

Voices of Silence – aniversare 25 de ani

Locatie eveniment: Hardward Pub (Hard Club)
Adresa: Republicii 110, Cluj-Napoca 400489

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
30 lei  25 lei Presale (preţ până pe 25 octombrie, inclusiv)
  30 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Important! Biletele sunt disponibile in numar limitat, doar 180.
===================================================================
Formația clujeană Voies of Silence vă invită pe data de 26 octombrie 2019 în Hardward Pub din Cluj pentru aniversarea celor 25 de ani de activitate, unde, pe lângă alte piese de suflet, vor cânta integral albumul „Thunderground” lansat în 2002.

VOICES OF SILENCE reprezintă una dintre cele mai apreciate formaţii de progresiv din România. Trupa a fost fondată la Cluj Napoca în anul 1994 la iniţiativa chitaristului Vincze Szabi, dornic de a face muzică la nivel profesionist.

De-a lungul anilor, formația participă la un număr mare de concerte și festivaluri importante din țară, talentul şi inspiraţia membrilor săi fiind răsplătite prin nenumărate premii şi nominalizări. Pe lângă aceste reuşite, trupa este invitată să participe la diverse recitaluri alături de majoritatea formaţiilor de metal consacrate din ţară (în cadrul evenimentelor precum Studio Rock MTV Bucureşti-Arenele Romane, Top T Buzău, Maximum Rock, Metalheart fest etc).

Printre premiile câştigate de formaţie de-a lungul timpului putem aminti: Premiul special pentru stil la „Samrock” Satu Mare în 1998, Premiul „Cel mai bun vocal” câştigat de Dudu Isabel cu Voices Of Silence la „Constelaţii rock” Râmnicu Vâlcea 1998, etc.  2003 este anul în care Voices of Silence efectuează un turneu încununat de succes şi în afara tării.

În descursul carierei muzicale, trupa a reuşit să împartă scena cu nume de rang internaţional precum: Fates Warning, Wasp, Lake Of Tears, Udo, Tankcsapda, Orphaned Land, Crematory, Whinterhorde, Ossian, Nevergreen, Iron Maidnem, Inner Wish ,Catamenia, Grave Digger, To Die For, The Cold Existence, Emberdald Sun, Urkaft, Burning Point și mulți alții.
========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes