Coș

VITA DE VIE @Versus Pub, Galati


? Data: 15.07.2023
? Ora acces: 18:30
? Ora: 20:00
?Locatie:Versus PUB Galati
Adresa: str.Brailei 41, Galati
Eveniment FB

Din motive medicale concertul va fi reprogramat la o dată ce va fi anunțată în scurt timp.
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
?  90 lei – Acces presale (reducere pentru primele bilete)
?  100 lei – Acces general

❗După achiziționarea biletelor ONLINE este necesar să sunați la 0236.328.344 pentru rezervarea mesei (număr exact de locuri). Mesele se ocupa in ordinea achitarii biletelor.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

___________________

Tradiția e tradiție. Fără să fie nevoie de alte introduceri, Vița de Vie revine la Versus Pub, sambata, pe 15 iulie cu un concert electric de zile mari.
Infiintata in 1996 si cu 10 albume la activ, Vita de Vie este cea mai cunoscuta si indragita formatie de rock alternativ din Romania. Caracterizata de un amestec unic de profesionalism, sinceritate, emotie si energie, Vita de Vie este cea mai premiata formatie romaneasca, fiind rasplatita de-a lungul carierei cu numerose premii din partea industriei de specialitate. Showurile incendiare, productia minutios gandita si atentia la detaliu fac din Vita de Vie cel mai bun produs romanesc de profil de dupa 1990.
Mereu in cautare de modalitati noi de expresie, Vita de Vie se remarca prin trei mari personalitati muzicale: ELECTRIC – formula de baza si epicentrul energiei trupei, ACUSTIC – o incursiune emotionanta catre sine, facuta exclusiv prin intermediul instrumentelor naturale si SIMFONIC – cheia de bolta a trupei, un cupaj intre ELECTRIC si ACUSTIC, catalizat de maiestuozitatea unei orchestre simfonice. Pana in prezent Vita de Vie a colaborat cu Filarmonica de Stat Tirgu Mures, Filarmonica Brasov si Filarmonica Oltenia Craiova, urmand ca anul viitor sa porneasca intr-un turneu national de filarmonici, fiind prima trupa romaneasca care face acest lucru.

* Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani numai insotiti de un adult.
Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.
Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.
Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.
Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.
În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșarii crizelor de epilepsie.

Best WordPress Themes