Coș

Viata secreta a cuplurilor

Locatie eveniment: sala Cinema Europa
Adresa: Calea Mosilor, nr 127, sector 2

Biletele pot fi achizitionate online aici:
50 lei – Normal Ticket, alegeti mai jos ziua reprezentatiei
// Acces: 20:00
Taxa de procesare: 6% / bilet.
*Important: Număr limitat de bilete!

„Viata secreta a cuplurilor” (16+) la Teatrul IndArt, Bucuresti
===============================================

Tu ai un secret? E ceva ce nu ai spune nimănui, niciodată? Toți avem secrete doar că unii dintre noi suntem mai buni la a ascunde!
Ce se întâmplă când lucrurile din viața ta nu sunt pe drumul dorit de tine? Ce e dincolo de zâmbetul de zi cu zi?!
Amanta/amantul îți pot dărui liniștea de care ai nevoie? Iubirea? Atenția? La ce ai fi dispus să renunți pentru iubirea ta?
Un spectacol itinerant despre viața de cuplu, cu suișuri și coborâșuri, cu accente comice și triste, ca-n viață, sincer, direct.
Descoperă fața ascunsă a căsătoriei dar și a trădării!
*Nerecomandat copiilor sub 16 ani.

„Participând la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Asociația Culturală InDArt, cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR.”

Accesul se face cu 15 de minute înainte de ora programată a spectacolelor. Locurile și bilete își pierd valabilitatea cu 10 minute înainte de începerea spectacolelor. Pentru a evita neplăcerile vă rugăm să respectați programul. În cazul întârzierilor justificate contactați Teatrul InDArt menționând întârzierea și rugând a vă păstra locurile și biletele valabile. Spectacolul poate începe cu o întârziere de maxim 7 minute datorită pregătirilor tehnice necesare desfășurării spectacolului în condiții optime. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).
 ========================================

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes