Coș

VAMAdus Folk 2020 (Anulat)

VAMAdus Folk Vama Veche 2020 (Anulat)

Locatie eveniment: Sat Vama Veche
Adresa: Vama Veche, Constanta

Stimate client, Organizatorii VAMAdus Folk 2020-2022- Constanta va anunta (din pacate) anularea acestui eveniment.

Fara sa mai achitati vreo diferenta de plata, organizatorii va dau posibilitatea sa folositi biletele achiziționate initial pentru festivalul VAMAdus Folk, pentru urmatorul eveniment:
Festivalul Rock”n Vamă din data 26-27.08.2022 (detalii despre eveniment aici https://www.ambilet.ro/tc-events/rockn-vama-festival-2022/ )
In cazul in care doriti sa participati la acest nou festival si nu mai regasiti biletele, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati un raspuns (reply) la acest email cu mesajul “Rog retrimitere bilete pentru festivalul VAMAdus Folk 2022-2022 pentru ca doresc sa le folosesc la noul festival. Comanda cu bilete se va retrimite automat pe aceasta adresa de email (adica cea pe care ati folosit-o initial la achizitionare)
In cazul in care nu doriti sa folositi biletele pentru noul eveniment, organizatorul va returna automat biletele. Asadar NU este nevoie sa trimiteti nici-o solicitare de retur catre AmBilet.ro, returul se va face automat dupa data de 28 august 2022 pentru toate biletele care nu vor fi folosite in cadrul evenimentului mai sus mentionat. Acest retur se va face automat prin ordonatorul de plati euplatesc.ro in acelasi cont din care ati efectuat initial plata; va rugam sa ne anuntati DOAR in cazul in care ati inchis acel cont sau cardul aferent contului a expirat intre timp.
Va rugam NU ne trimiteti date personale bancare de cont si/sau card!

Biletele si abonamentele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
80 lei, 40 lei –Abonament Presale (preț redus pana pe 1 martie, inclusiv)
80 lei Abonament normal (preț în ziua evenimentului)
50 lei –Bilet o zi (alegeti mai jos ziua)

==================================================
20.07.2020 – Comunicat din partea organizatorilor:

Calendarul ne arată vara, dar factorii externi sunt influencerii nedoriţi ai acestui an. Întrucât autorităţile au considerat că răspândirea virusului COVID-19 nu poate fi suficient controlată în grupuri mari de oameni, evenimentele cu public au fost interzise. Şi pentru că nu ne-am imaginat organizarea VAMAdusFOLK – ediţia a doua pentru un număr limitat de participanţi, am considerat oportună amânarea festivalului pentru 2021. 

Pentru trupele şi folk-iştii invitaţi, pentru partenerii de organizare interesul comun şi sănătatea comunităţii sunt mai importante în acest moment. Cu toţii am tânjit după vocile calde, după corzile de chitară pline de simţire care să dea un final lin verii, dar ne vedem nevoiţi acum să scoatem la iveală amintirile primei ediţii, fiecare vers care ne alină sau ne mobilizează să căutăm trăirea în toate cotloanele sufletului, în fiecare clipă a anului ce urmează, până la a doua ediţie a festivalului VAMAdusFOLK. Viitorul este plin de necunoscute, dar planurile le refacem cu speranţă pentru 2021, la o dată ce va fi comunicată ulterior, în funcţie de evoluţia situaţiei pandemiei şi/sau de reglementările oficiale.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi pentru că ne sunteţi alături în aşteptarea unor vremuri mai bune!
Abonamentele şi biletele achiziţionate rămân valabile pentru cea de-a doua ediţie a VAMAdusFOLK, în 2021.

ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ NR. 70 DIN 14 MAI 2020 privind reglementarea unor măsuri, începând cu data de 15 mai 2020, în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, pentru prelungirea unor termene, pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, a Legii educației naționale nr. 

========================================

*Toate prețurile nu includ taxa de ticketing și includ toate taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 12 ani, inclusiv, au acces gratuit – cu însoțitor posesor de abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 13 ani, inclusiv, și până în 16 ani au nevoie de abonament la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes