Coș

Urban Blues Fest – Autumn Edition 2022

Urban Blues Fest- Autumn Edition 2022

Locatie eveniment: The Pub Universitatii, București
Adresa: Bulevardul Regina Elisabeta 9, București

Biletele pot fi achiziționate aici pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:
290 lei  240 lei – Abonament Presale Zona B (disponibile cu locuri pe HARTA)
350 lei  290 lei – Abonament Presale Zona A 
(disponibile cu locuri pe HARTA)
290 lei – Abonament Normal Acces Zona B (disponibil in ziua evenimentului , atât online cât şi la acces)
350 lei – Abonament Normal Acces Zona A (disponibil in ziua evenimentului , atât online cât şi la acces)
140 lei – Bilet pt o zi (alegeti mai jos ziua in care doriti sa participati. Locurile se vor aloca in ziua evenimentului in functie de sosirea in locatie)
Atentie Locurile sunt LIMITATE la 150!
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare. **Taxa de procesare nu este returnabila.
⚡La fiecare bilet ?️ cumpărat la oricare din spectacolele #ThePub iți oferim un #CarlsbergLuma ?.
ABONAMENTELE cumparate pana pe data de 10 octombrie intra automat in urna extragerii de TOMBOLA! Organizatorii acorda 10 premii.
ABONAMENTELE se cumpara aici ?  direct cu locuri pe HARTA ?

BILETELE de o zi se cumpara aici ?
==================================================
? ? Urban Blues Fest- Autumn Edition 2022
? Data: weekendul 14-16 octombrie 2022 / ? Ora: 18:00
? Locatie: The Pub Univestitatii
Eveniment Facebook
? Vineri, 14 octombrie 2022 – Fusion day
Ora 18. Lansare carte: Între Phoenix și Le Corbusier – Costin Petrescu în dialog cu Nelu Stratone
Ora 19. Green Ties (Bucureşti)
Ora 20. The Groovy Bastards (Bucureşti)
0ra 21. Gianluca D’Alessio (Italia)
–––––
? Sâmbătă, 15 octombrie 2022 – Blues connection
Ora 18. Lansare album Nu mă cunoşti & Miniconcert Dan Chebac & Gianluca D’ Alessio Band
Ora 19. Soul Serenade special guest Hanno Hoefer (Râşnov & Bucureşti)
Ora 20. Black River Blues Band (Satu Mare)
0ra 21. Ride On Band (Bucureşti) (Lansare album Think – CD şi vinyl)
The Pub Music Marketplace: târg de vinyluri de la ora 12 la 19 pe terasele The Pub Universităţii
––––-
? Duminică, 16 octombrie 2022 – Guitar night
Ora 18. Prezentare chitare Criman – întrebări/exemplificări
Ora 19. Southerman Robbie (Bucureşti)
Ora 20. Baldovin Blues Band guest Adrian „Geagea” Mariaș & special guest Rareş Totu (Bucureşti)
0ra 21. Burning Blues Band (Timişoara)

? Urban Blues Fest Autumn Edition – 14, 15 şi 16 octombrie la The Pub
Ediţia de toamnă a Urban Blues Fest, primul festival dedicat bluesului din Bucuresti, se va desfăşura în excelenta locaţie The Pub Trocadero, de la Universitate, în zilele de 14, 15 şi 16 octombrie 2022 şi îi va aduce pe scena clubului din centrul capitalei, în postura de cap de afiş, pe Gianluca D’Alessio (Italia), Ride On Band (Bucureşti) şi Burning Blues Band (Timişoara). Acestora li se alătură mulţi alţi artişti de valoare, în trei seri cu tematică individuală: seara de vineri va fi fusion, sâmbăta va reveni bluesului, iar duminică scena va aparţine chitariştilor virtuoşi.

Radu Lupaşcu, Event Manager, detaliază: „Vor fi trei seri tematice ce aduc în prim plan plăsmuirea şi modernitatea bluesului peste veacuri. Bluesul este un diamant cu multe faţete, unele şlefuite, altele mai opace, dar cu siguranţă, pline de poveşti şi spirite libere, pătrunzătoare. Odată ce te prinde în mrejele sale bluesul îţi umple inima de bucurie şi te poartă pe cărări nebănuite ale frumosului dar şi ale artei sunetelor, ceea ce vor putea să descopere sau redescopere toţi cei care vor trece pragul festivalului.

Vineri 14 octombrie 2022, Fusion Day, este un amestec binevenit şi închegat de blues, rock, pop, funk, soul şi prog! Urban Blues Fest – Autumn Edition, oferă fanilor muzicii de calitate, primul invitat din afară ţării, Gianluca D’ Alessio, o captivantă sinteză a coagulărilor muzicale existente pe plan mondial. Quartetul chitaristului italian Gianluca D’ Alessio este headlinerul serii, dedicate muzicii de fuziune. În aceeaşi zi, două trupe româneşti, Green Ties şi The Groovy Bastards ne vor surprinde cu prospeţimea şi elasticitatea viziunilor lor.

Sâmbătă 15 octombrie 2022, Blues Connection este seara dedicată relaţiei directe dintre bluesul ancestral şi lumea modernă ce ne înconjoară. Programul este deschis de Soul Serenade ce îmbină stiluri şi estetici din tradiţia Statelor Unite, de la bluesul de la finele sec. XIX până la începuturile tradiţiei de jazz şi swing din anii ’30. În martie 2013, Soul Serenade a obţinut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind şi prima participare a României la acest festival/concurs. Veţi cunoaşte o voce celestă, dublată de un zbor chitaristic radiant, ce te poartă cu spiritul în tumultul anilor ‘30. Pentru festivalul nostru, duoul Soul Serenade va avea un invitat special: Hanno Hoefer. Va urma cvintetul Black River Blues Band, ce soseşte tocmai din Satu Mare! Ei ne vor cuceri cu spontanitatea, improvizaţia şi spiritul cald de echipă. Headlinerul serii va fi energicul sextet hard blues rock Ride On Band care îşi va lansa al doilea album şi, în premieră, primul vinyl de blues românesc.

Duminică 16 octombrie Guitar Night – este ziua în care ne vom bucura de revenirea în capitală ai mult iubiţilor membri ai grupului Survolaj, Szabó Zsolt, Molnár Levente şi Ştefan Czifrak, transformaţi de ceva vreme în revigorantul Burning Blues Band, odată cu cooptarea carismaticului vocalist şi muzicuţist, Bogy Nagy. Headlinerul timişorean Burning Blues Band închide ediţia de toamnă a festivalului, ce vă promite pentru 2023, alte două întâlniri, în premieră, cu bluesmani de calibru din Europa şi Regatul Unit.

În deschiderea zilei de duminică, vă veţi bucura de alte două surprize pentru publicul bucureştean: Southerman Robbie – o autentică călătorie solo guitar în country folk blues şi Baldovin Blues Band special guest Rareş Totu (chitară) şi Adrian „Geagea” Mariaș (voce) – un dinamic quartet de blues rock cu doi invitaţi, plin de intervenţii chitaristice impetuoase.

În completarea regalului muzical de 3 zile, Urban Blues Fest este întregit de o serie de evenimente ce vor oferi publicului o experienţă de festival completă: clubul şi terasele The Pub Universităţii vor găzdui două expoziţii foto, un târg de vinyluri, dar şi 3 lansări de carte şi 2 lansări de discuri.

Pe toată durata festivalului, publicul este invitat să descopere lucrările integrate în cele două expoziţii ale fotografului Iulian Ignat:

  • Expoziţie foto cu tema: Fotografie de concert – ce va însuma lucrări realizate la evenimentele concertistice din capitală şi nu numai;
  • Expoziţie foto cu tema: Fotografie urbană – o oglindă vie a frumosului urât din graba trecătorului.

Cele două expoziţii vor fi prezentate publicului încă din prima zi de festival.
Prima lansare de carte din festival este susţinută Costin Petrescu în dialog cu Nelu Stratone, în prima zi de festival, de la ora 18. Este, de fapt, o relansare a cărţii Între Phoenix și Le Corbusier realizată la editura Corint.

Apoi, ziua de sâmbătă aduce o nouă surpriză: The Pub Music Marketplace, singurul eveniment dedicat împătimiţilor de vinyl, va avea loc pe terasă, pe 15 octombrie, între orele: 12 – 19. Aflat la a doua ediţie, târgul este destinat colecţionarilor adevăraţi, celor pasionaţi de acest costisitor hobby, vânătorilor de rarităţi produse în  România, dar şi marelui public, interesat de valoare şi perenitate, atât a suportului, cât şi a înregistrării. Vor fi prezenţi cu standuri: colecţionari, case de discuri româneşti şi magazine de discuri. Organizatorii evidenţiază: „The Pub Music Marketplace este singurul eveniment de profil la care şi schimbul de vinyluri este încurajat, aşa că dacă aveţi un disc pe care aţi vrea să îl oferiţi pentru a primi un alt material, nu îl uitaţi acasă.”
Agenda serii de sâmbătă, 15 octombrie 2022, este completată de următoarele evenimente:

  1. Lansare album şi concert: Dan Chebac & D’Alessio Band – ora 18;
  2. Lansare carte: Pelerinajul Electric de Iulian Ignat – ora 19:45;
  3. Lansare carte: Rockinby myself de Dumitru Ungureanu – ora 20:45;
  4. Lansare album Think şi concert: Ride on Band – ora 21;Urban Blues Fest – Autumn Edition este un proiect marca artasunetelor.ro.
    Organizator: Asociaţia Green Ties
    Event manager: Radu Lupaşcu
Best WordPress Themes