Coș

Uniforma live @ The PUB Universitatii

Uniforma live @ The Pub Universitatii

? Data: 26.01.2023 / ? Ora: 20:00
?
Locatie: The Pub Univestitatii
? Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3
Eveniment

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
40 lei – Acces Presale (reducere pana pe 25 ianuarie)
50 lei – Acces (pret in ziua evenimentului)
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de sosirea in locatie.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________________________
______

Uniforma canta pentru a doua oara la THE PUB in data de 26 IANUARIE 2023 un set “FULL ELECTRIC”, care va include piese noi de pe urmatorul album al trioului “Windows Crac”  dar si reinterpretari ale unor cantece mai vechi de la ZEBRE si AB4.

Trupa a pornit ca proiect de studio al lui chitaristului Janin Pasniciuc, membru fondator al unor formații ca : AB4, ZEBRE, DEKADENS, precum și colaborator PARTIZAN, THE DIVISION OF JOY, ENDLESS ZONE, KONQISTADOR (USA). Evident, numele trupei este inspirat de uniformele școlare – obligatorii pe timpul dictaturii lui Ceaușescu. Deci data este 26 Ianuarie….
In anul 2019 formatia lanseaza primul disc la casa de discuri SOFT RECORDS : DRISTOR TRANZISTOR. In prezent formatia colaboreaza cu celebrul producator american JIM DIAMOND (GHETTO RECORDS , THE WHITE STRIPES , THE DIRTBOMBS, ELECTRIC SIX) dar si cu producatorul canadian de origine romana GEORGE BADEA aka FOBEE (Vancouver , CA).
Alaturi de Jan il veti vedea pe colegul lui de “scoala” Augustin Nicolae (THE AMSTERDAMS, PARTIZAN, ZEBRE, DEKADENS) dar si cel mai nou “tranzistor” din “schema” :  Alexandru Ivanus la tobe.
Alaturi de Uniforma va canta si trupa THE MYST din Pit

Best WordPress Themes