Coș

Trupa Mustang – Punte intre generatii

Locatie eveniment: MA hub, Oradea
Adresa: Parc I.C.Brătianu 58A, Oradea

Biletele pot fi achizitionate online aici:
Early bird: 35 lei (preţ redus până la data de 06.08.2021, inclusiv)

At the gate: 45 lei (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Studenți/Elevi: 20 lei (cu carnet de elev/student)
Taxa de procesare: 5% lei/bilet.

Filters Sort
No results found. Clear filters and try again?

Concert Mustang – sâmbătă, 07.08.2021, ora 20:30
TRUPA MUSTANG – PUNTE ÎNTRE GENERAȚII

Mustang este un răspuns la fenomenul cultural și social reprezentat de genul muzicii rock, fenomen ce se păstrează viu încă din anii ’50, dar și la multe din întrebările care se pun și astăzi în societate.
Mai mult decât o trupă, este o poveste care se trăiește sub cupola mesajului:
,, TRĂIM ȘI MANIFESTĂM LIBER PRIN MUZICĂ!”
Povestea lor începe la Oradea în toamna anului 2018, când trei dintre membrii trupei s-au cunoscut și au cântat împreună la un concert caritabil, perioadă în care Ioan Florea căuta un compozitor din dorința de-a investi în piese proprii, visând să reclădească o trupă rock.
După ani de căutări și întrebări, de încercări și așteptări șansa i-a fost favorabilă când visul s-a transformat în realitatea MUSTANG, proiect în care toți membrii au crezut.
Numele este inspirat din trasăturile cailor mustang, greu de îmblânzit, care rămân dresaţi doar dacă simt că om şi animal devin o singură fiinţă.
Cred în ceea ce transmit împreună, de aceea în scurt timp ideea a prins rădăcină, iar trupa contur și formă la finalul anului 2018 astfel:Ioan Florea – solist vocal, Adrian Ioan – claviaturi, Tomi Paskuy – chitară, Mark Mihele – bass și Miki Cservak – tobe.
Sunt toți muzicieni autodidacți, iubesc rockul și din pasiune pentru acesta au ales să cânte împletind fiecare experienţa proprie a zecilor de ani de carieră muzicală, astfel încât chiar de la primele repetiții începute în ianuarie 2019, viziunea comună a celor cinci Mustangi a devenit credința lor de-a spune:
Îndrăznește să crezi, chiar dacă doar într-un colț de gând și misiunea de-a contiuna să transmită și să promoveze povestea muzicii rock ca pe un fenomen cultural ce transpune mesajul puternic în sunet.
Pentru că rockul este un fenomen care se reinventează, exprimă prin mesaj și muzică libertatea și adevărul, iubirea și trăirile proprii și poate fi motorul mișcărilor sociale, al ideilor care se comunică în acest sens, pentru că indiferent de perioada istorică, rămâne veșnic tânăr, Trupa Mustang transpune toate acestea în fiecare piesă ca un răspuns pentru fiecare generație în următoarea componență:
Ioan Florea – solist vocal
Tamas Paskuy – chitară
Adrian Ioan – claviaturi
Mark Mihele – bass
Miki Cservak – tobe
Formulă care se întregește în culise cu un sound profesionist marca inginerului de sunet Gabi Jonucz.
https://www.facebook.com/trupamustang/

* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.

Best WordPress Themes