Coș

TRUDA | TARA NIMANUI TOUR @ VERSUS PUB Galati


Data: 18.05.2024/ 🕣 Ora acces: 19:00
📌Locatie: Versus PUB Galati
🏠Adresa: str.Brailei 41, Galati

📧 Eveniment

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
18.05.24 -Presale
Max: 140
Min: 1
Step: 1
50,00 lei60,00 lei
18.05.24 Acces
Max: 150
Min: 1
Step: 1
60,00 lei
Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
60 lei – 50 lei – Presale (reducere pentru primele bilete)
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de ordinea sosirii la locatie. Achizitia biletului, ofera acordul de a imparti masa cu alte persoane.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

__________________________

TRUDA | TARA NIMANUI TOUR |
Vineri, 18 Mai / acces public 19:00

Sambata, 18 mai 2024 TRUDA urcă pe scena Versus Pub pentru o porție sățioasă de metal românesc.
Truda este o formație de power-core înființatā în Cluj-Napoca în 2006. De-a lungul carierei de 18 ani, formația a produs 5 materiale discografice, 25 single-uri, peste 70 de videoclipuri și a cântat în peste 500 concerte. Fondatorul Fodor Ladislau este singurul membru original, fiind totodatā compozitorul și textierul trupei.
Originalitatea trupei nu constā neapārat în stilul de muzicā abordat, ci în combinațiile de scenete-videoclip haioase, pe marginea temelor socio-politice abordate.

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.

_______________________________
Best WordPress Themes