Coș

Trio Manouche Bucharest

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
35 lei – Acces in ziua de 9 februarie  (alegeți mai jos locurile in sală)
Se pune în vânzare un număr limitat de bilete!
Taxa de procesare: 2lei/bilet

Va asteptam la The PUB Universitatii Miercuri 09 februarie de la ora 19:00.

Trio Manouche Bucharest
Eugen Vasile, unul dintre cei mai interesanti profesori de acordeon, alaturi de Gabi Brutaru – chitara si Flores – chitara, ne invita intr-o calatorie ce cu greu poate fi descrisa in cuvinte. Acest concert trebuie vazut, nicidecum povestit.
Noi studii de caz asupra horei in manouche.

Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor în vigoare pentru INTERIOR:
– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).

Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes