Coș

TRANSHUMANTA Phoenix/ Bucovina

TRANSHUMANTA Phoenix/ Bucovina

Locatie eveniment: Club Quantic, Bucuresti
Adresa: Grozavesti nr.82, Bucuresti Sector 6

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
90 lei – Bilet Presale (primele 75 bucati) -sold out
110 lei – Bilet Normal -sold out
Se pun în vânzare un număr limitat de bilete.
Taxa de procesare: 5% lei / bilet
Club Quantic, 19 septembrie
Program:
ora acces 17:30
ora concert 19:00
PHOENIX si BUCOVINA se unesc intr-un proiect unic TRANSHUMANTA!
Va asteptam in Club Quantic Bucuresti intr-un concert inedit!

BUCOVINA începe să prezinte live părți din viitorul album, programat de lansare în această iarna. Concertul de la QUANTIC alaturi de PHOENIX va fi o poveste despre viață, magie, tradiții străvechi, solomonari și puterea de a merge înainte chiar și atunci când vremurile sunt potrivnice.
PHOENIX  a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare. Noii membrii ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock și ajungând la etno–rock. Piese precum „Vremuri”, „Fată Verde”, „Negru Vodă „, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă” și „Nunta” sunt capodopere care încă scriu istoria Phoenix.  Noua trupă Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc,  concertele din cadrul acestui proiect merg pe aceeași linie – „Fie să Renască!”, un nume care are un aer războinic.
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru EXTERIOR.
(*) Accesul este permis pentru:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE)
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea si verificarea dovezilor medicale necesare participării la eveniemente.

*Toate prețurile includ taxele locale și includ taxa de ticketing.

___________ RECOMANDĂM ___________

 

Best WordPress Themes