Coș

Top T – Bluzau 2021

Locatie eveniment: Casa Tineretului Buzău
Adresa: Mesteacănului nr.1, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
50 lei – Bilet pt o zi (alege mai jos ziua)
Taxa de procesare 6%lei / bilet
*Important: se pun în vânzare un număr limitat de bilete 100 bucati!
👉 Top T – Bluzău 2021
Data:  17, 18 (Sold Out!) și 19 Decembrie
===============================================

Fiți alături de noi la festivalul “top t/bluzău – blues și rock în acelasi loc” care va avea loc în perioada 17-19 decembrie 2021 la Casa Tineretului Buzău.

          Top t este cel mai vechi festival de muzică rock din România având 32 de ediții începând cu anul 1983. De-a lungul anilor festivalul a găzduit pe scenă cei mai importanți artiști români de gen și a constituit o rampă de lansare pentru multe nume ajunse în fruntea muzicii rock din România. În același timp, top t a oferit spațiu pentru formații din Bulgaria, Ungaria, Austria, Grecia, Polonia, Franța, SUA, Suedia.
Inițiat în 1995 de un grup de inimoși iubitori de muzică din Buzău împreună cu omul de cultură Florian Pittiș, festivalul Bluzău a fost un reper în elita manifestărilor de gen care promovează valorile autentice, creațiile originale și prestațiile „live”.Prin caracterul său cosmopolit și internațional, Bluzău a găzduit în cele 23 de ediții artiști și formații de frunte din România dar și nume din Republica Moldova,  Franța, Germania, Canada, Statele Unite ale Americii, Serbia, Israel, Bulgaria, Ungaria.

În 2021 cele două festivaluri se reunesc pentru a doua oară sub același acoperiș oferind publicului timp de 3 zile 9 nume de importanța majoră în peisajul autohton:
17.12.2021 (acces ora 16.00, concert: 17.00-22.00): KUMM, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, TIMPURI NOI
18.12.2021 (acces ora 16.00, concert: 17.00-22.00): CARGO, DIRTY SHIRT, HTETHTHEMETH
19.12.2021 (acces ora 16.00, concert: 17.00-22.00): HOT LEEKS, OXIGEN, STONES FREE

Festivalul este organizat de Asociatia Hair Redivivus si Fundatia pentru Tineret Buzau in parteneriat cu Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman”, Consiliul Judetean Buzau si Primaria Municipiului Buzau.

Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare pentru INTERIOR:
– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porti masca de protectie in interior, in spatiile comune si la bar. Avem cu totii obligativitatea respectarii normelor in vigoare si respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numarul de locuri disponibile pentru ca sa ne simtim cu totii in siguranta si pentru a avea spatiu personal suficient.
 ========================================

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Recomandări:

Best WordPress Themes