Coș

TINDER – Teatru la The PUB Universitatii

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
30 lei – Acces pentru 7 martie (accesați mai jos harta pentru alegerea locurilor în sală)
Se pune în vânzare un număr limitat de bilete!
Taxa de procesare: 2lei / bilet
HARTA locurilor in sala 👉  
👉 TINDER teatru @ The PUB Universitatii in data de luni 07 martie.

Tinder este o comedie romantică ( cu happy end) ce are ca temă principală iubirea întâlnită în spații și situații inedite și neconvenționale.
Patru tineri, sătui de rutina cotidiană, au parte de cel mai frumos accident al vieții – IUBIREA. Iubirea ce le largește orizonturile și le schimbă destinele

Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru INTERIOR pentru:
– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Recomandări:

Best WordPress Themes