Coș

Therion „Beloved Antichrist”

După o pauză de aproape 5 ani de la lansarea ultimului album, formația suedeză THERION revine cu un nou material discografic „Beloved Antichrist”, o „operă metal” a cărei lansare va fi urmată de un turneu european intens, concretizat în peste 50 de concerte. Și pentru că nu putea să ocolească România, Therion va ajunge în data de 11 martie 2018 la Quantic Club din București.

Deschiderea concertului va fi făcută de trupa rusească de symphonic metal IMPERIAL AGE, trupa germană NULL POSITIVE, dar și de trupa THE DEVIL.
UPDATE:
În urma schimbării locației, dar și a capacității mai mici a clubului Quantic față de Arenele Romane, pentru confortul și siguranța tuturor participanților vom limita numărul de bilete puse în vânzare, astfel că în următoarea perioadă mai pot fi achiziționate maxim 200 bilete.

Biletele gasiți aici pe www.AmBilet.ro la urmatoarele categorii de preturi:
200 lei – Bilet VIP (zona Golden Circle + Meet&greet + afisul concertului & VIP pass) – sunt puse în vânzare doar 15 bilete. 
120 lei – Bilet zona Golden Circle.   
 79 lei  – Bilet preț pre-sale (primele 100 bilete) 
 89 lei  – Bilet preț pre-sale (următoarele 250 bilete) 
 95 lei  – Pret intreg
115 lei – Acces (doar la intrare în ziua concertului!).

*Toate preturile includ taxa de ticketing si taxele locale.

* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.
* Persoanele cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă doar pe baza unei hârtii doveditoare (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).


Best WordPress Themes