Coș

The Voodoo Child @ Adrenalitera Concert Hall Buzau

The Voodoo Child @ Adrenalitera Concert Hall Buzau

Locatie eveniment: Adrenalitera Concert Hall, Buzau
Adresa: Bulevardul Nicolae Bălcescu, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online pe AmBilet.ro aici:
65 lei – Cat I (in primele randuri)
50 lei – Cat II
Număr limitat de bilete.
Important! După achiziționarea biletelor pentru rezervarea locurilor vă rugăm să sunați la numarul 0723.429.264!
Taxa de procesare: 5%/ bilet

? Joi, 24 martie ora 19:30, la Concert Hall din Buzau concert The Voodoo Child.

JOIA DE MUZICĂ BUNĂ continuă cu revelația noii generații rock, THE VOODOO CHILD. Buzoienii vor avea ocazia să-l revadă pe chitaristul Andrei Cerbu și în premiera pe ROCKMINA (Romina Apostol), o voce care nu se uită ușor.

Trupa The Voodoo Child a fost formată în 2018 de chitaristul Andrei Cerbu, basistul Robert Ciubotaru și tobarul Teodor Cușnir. Au început să cânte blues-rock cu solista Alexandra Dodoi și au cântat la toate marile festivaluri de blues-rock din România între 2018 și 2020. Au realizat primul album numit „Some Kind Of Blues” după care au plecat într-un turneu în toată România pentru a-l promova. Au câștigat „The Best Newcomer of The Year” în 2018, iar in 2019 au câștigat „Confirmarea anului”, premiu oferit de fundatia Muzza. De asemenea, au avut un turneu internațional care a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19.
În 2021, Romina Apostol, aka Rockmina, a devenit noua solistă a trupei și au început să cânte în această formulă. În timpul pandemiei au început să lucreze la cel de-al doilea album de studio și au lansat câteva single-uri pe YouTube și pe toate platformele digitale. Rockmina a participat la Superstar România în 2021, unde a câștigat locul trei.
Despre concert:
Îmbinăm piese de pe cele 2 albume ale noastre cu câteva cover-uri de mare success care dau energie maxima show-ului nostru. Andrei Cerbu, chitaristul trupei, este cunoscut din show-ul TV “Romanii Au Talent”, care ulterior a cantat cu Phoenix, iar Romina Apostol, aka Rockmina, este cunoscuta din Show-ul TV “Superstar Romania” 2021, unde a terminat pe locul 3.
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes