Coș

The Voodoo Child @ Club Phoenix

Locatie eveniment: Club Phoenix
Adresa: Strada Dobrilă Eugeniu 1, Constanța 

Biletele pot fi achiziționate exclusiv de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
50 lei – Acces cu loc
Se pune în vânzare un număr limitat de bilete!

👉Sambata 12 martie, ora 19:00 la Club Phoenix!

Trupa The Voodoo Child a fost formată în 2018 de chitaristul Andrei Cerbu, basistul Robert Ciubotaru și tobarul Teodor Cușnir. Au început să cânte blues-rock cu solista Alexandra Dodoi și au cântat la toate marile festivaluri de blues-rock din România între 2018 și 2020. Au realizat primul album numit „Some Kind Of Blues” după care au plecat într-un turneu în toată România pentru a-l promova. Au câștigat „The Best Newcomer of The Year” în 2018, iar in 2019 au câștigat „Confirmarea anului”, premiu oferit de fundatia Muzza. De asemenea, au avut un turneu internațional care a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19.

În 2021, Romina Apostol, aka Rockmina, a devenit noua solistă a trupei și au început să cânte în această formulă. În timpul pandemiei au început să lucreze la cel de-al doilea album de studio și au lansat câteva single-uri pe YouTube și pe toate platformele digitale. Rockmina a participat la Superstar România în 2021, unde a câștigat locul trei.

Despre concert:
Îmbinăm piese de pe cele 2 albume ale noastre cu câteva cover-uri de mare success care dau energie maxima show-ului nostru. Andrei Cerbu, chitaristul trupei, este cunoscut din show-ul TV “Romanii Au Talent”, care ulterior a cantat cu Phoenix, iar Romina Apostol, aka Rockmina, este cunoscuta din Show-ul TV “Superstar Romania” 2021, unde a terminat pe locul 3.

Important! Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor în vigoare pentru INTERIOR:
– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes