Coș

The Strizzers + Mast Live @ Hardward Pub 

? Data: 25.11.2023 / 🕣 Ora acces: 19:30
📌 Locatie eveniment: Hardward Pub 
🏠 Adresa: Cluj Napoca
📧 Eveniment

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
40 lei – normal acces
Toate detaliile privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea site-ului www.AmBilet.ro, precum și a site-urilor partenere, înainte de participarea la eveniment.
________________________________

„The Strizzers”
Trupa bucureșteană The Strizzers ajunge pentru prima dată în Cluj-Napoca sâmbătă, 25 noiembrie, în Hardward Pub, pentru o seară de muzică rock și distracție garantată. Și nu vin oricum, ci lansează primul material discografic The Strizzers.

Albumul „Some kind of hero” este povestea experiențelor și emoțiilor lor trăite în București și nu numai, puse pe ritm de rock alternativ. Piesele explorează o paletă largă de sentimente și trăiri, de la speranță și entuziasm, la iubire și dezamăgire, la furie, rebeliune și câte altele, experimentate rând pe rând, iar apoi luate de la capăt, într-un labirint în care opțiunile se intersectează și se ramifică.
Muzica lor a preluat energie și inspirație din experiențele avute de-a lungul timpului în agitația cotidiană, fapt pentru care își descriu stilul ca fiind „rock urban”. Sunt convinși că ascultându-le piesele veți regăsi o părticică din voi, din viața și trăirile voastre, piese pe care abia așteaptă să vi le împărtășească!
https://www.facebook.com/thestrizzers/

MAST
(Monday At Six Thirty)
Vor fi acompaniați în această aventură de MAST (Monday At Six Thirty). MAST e formată din muzicienți experimentați care cântă împreună din 2021. Din întâlnirile lor (majoritatea, Lunea la 6 jumate) s-au născut și se nasc în continuare piese greu de clasat într-un stil anume, MAST compunând la confluența dintre blues, jazz, rock, poate pop, poate „whatever” practic la confluența dintre piticii de pe creier ai componenților trupei.
https://www.facebook.com/trupamast

_____________________________________________________________________________________
IMPORTANT
Minorii au acces la eveniment doar însoțiți de cel puțin un părinte.
Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi materiale foto/video in care puteti fi surprinsi pe platformele de social media proprii sau ale partenerilor noștri.

Recomandări:

28-30
Jun
Rock The Camp 2024
Cluj
Camping Colina
11-14
Jul
XII MAN Romania
jud. Brasov
Pensiunea Rasnov
12-14
Jul
Barockfest 2024
Petrosani
Barock Club
09-11
Aug
Rezistența Făgăraș 2024 – ediția 5
Făgăraș
Dealul Galatiului
15-18
Aug
LaRock Music Festival – 2024
Floresti Prahova
Domeniul Cantacuzino
01-02
Nov
Balkan Metal Meeting 2024 @ Love bar, Sibiu
Sibiu
Love bar

Best WordPress Themes