Coș

The Real Flying Cats@ The PUB Universitatii

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
30 lei –Acces in ziua de 21 februarie (accesați mai jos harta pentru alegerea locurilor în sală)
Taxa de procesare: 2lei/ bilet

HARTA locurilor in sala 👉

Luni, 21 Februarie ora 19:00 la The PUB Universitatii
Adelina și Ioana, Adevăratele Pisici Zburătoare!
Doua voci cu timbru de necrezut alaturi de cei doi frați soricei cu chitare , iată, vin la The PUB cu piese reorchestrate si aranjate intr un alt fel : ABBA, Ricchi e Poveri, Tina Turner, Metallica, Scorpions, Zaza, Caro Emerald, Megan Trailor , dar și Gică Petrescu, Romica Puceanu, Goran Bregovic sau Nikos Vertis.
Atmosfera va fi de party private neprivat nicicum de posaceala serii de luni.
Va așteptăm cu dor.

Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare pentru INTERIOR:
– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porti masca de protectie in interior, in spatiile comune si la bar. Avem cu totii obligativitatea respectarii normelor in vigoare si respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numarul de locuri disponibile pentru ca sa ne simtim cu totii in siguranta si pentru a avea spatiu personal suficient.

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes