Coș

The Groovy Bastards @ Love bar, Sibiu

?Data: 30.06.2024 /🕣 Ora: 20:00
📌 Locatie: Love bar, Sibiu
🏠 Adresa:
str. Avocat Ilie Macelaru, Sibiu
📧
Eveniment: FaceBook

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
50 lei  – 30 lei –  Acces elev/student (La acces se prezinta carnetul de elev/student)
50 lei  – 40 lei – Acces Presale (reducere pt primele bilete)
50 lei  – Acces general
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de sosirea in locatie.
___________________

🎉🕺The Groovy Bastards este o trupă care și-a făcut apariția în scena bucureșteană în 2015, aducând în prim-plan o energie contagioasă și o combinație eclectică de stiluri muzicale. Cu Ioana Vișinescu la voce, Andrei Bălașa la chitară, Theo Ionescu la tobe și Masha Enache la bass, aceștia au un sound atipic care îmbină elemente din funk, rock, progressive, jazz, R&B și hip-hop.
Semnătura lor constă în performanța live aparte, personalitățile colorate ale membrilor și stilul „fresh” transpus în compoziții proprii.

„Nu e rock, nu e groove, nu e funk, muzica e toate astea și ce vrem noi să fie.”

Printre realizările trupei se numără câștigarea unor premii la Festivalurile de Jazz din Sibiu și Târgu Mureș, apariții notabile la Festivalul de Jazz din Bulgaria („Ruse Jazz Festival”), precum și concerte în numeroase locații din țară. De asemenea, au avut onoarea să împartă scena cu artiști de calibru mondial precum Marco Mendoza, Bumblefoot și Rosenberg Trio.

În 2017, au primit titlul de „Revelația anului” la Festivalul Muzza, iar anul 2019 i-a adus o nouă recunoaștere, fiind nominalizați la categoria „Formația Anului” în cadrul aceluiași festival. În 2023, câștigă premiul II la prestigiosul Festival de Rock de la Posada, Câmpulung Muscel.

Best WordPress Themes