Coș

The Far From Home Tour 2024
Nocturnal, Meteora, Mervom @M2, Timișoara 

? Data: 22.06.2024
🕣
Ora: 19:30
📌 Locatie eveniment: M2, Timișoara
🏠 Adresa: P-ța Iancu Huniade, 2, Timișoara
📧 Eveniment Facebook

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
22.06.24 Presale
Max: 100
Min: 1
Step: 1
50,00 lei65,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
65 lei – 50 lei – Presale (primele bilete)
65 lei – Acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
________________________________
Venind pentru prima dată în România, cu un line-up fantastic de PATRU trupe cu un mix eclectic de stiluri de metal, în primul show al turneului își vor uni forțele cu:
Nocturnal: Metal simfonic
Nocturnal este o trupă de metal din Transilvania, fondată de chitaristul Manache Mihály, care, fiind sufletul trupei, a început să compună primele piese în stilul Symphonic Metal în 2020. Nocturnal se numără printre puținele trupe din România care urmează stilul influențele acestui stil muzical, prezentând materiale originale cu versuri în limba engleză.
În 2023, formatul actual al trupei a prins contur, alăturându-se membrilor formației o experiență scenică vastă și o carieră impresionantă în diferite genuri muzicale.
În prezent, trupa lucrează la primul album intitulat "ETERNITY", un album mixat și masterizat de unul dintre cei mai importanți faimoase studiouri de înregistrări din Ungaria, Denevér Hangstúdió. Acest album conține 8 piese care, urmând aceeași narațiune
fir narativ, spun un basm de aproximativ 45 de minute.
Meteora: Symphonic/power metal
Trupa a început în 2010, cântând cover-uri ale unor piese de metal simfonic și gotic în cluburile din Budapesta. Formația actuală este împreună de la albumul de debut „Our Paradise” din 2017. În 2019, trupa a semnat cu casa de discuri maghiară Nail Records (redenumită ulterior H-Music), iar al doilea CD a fost lansat în martie 2020, odată cu numărul din acea lună al revistei Hammerworld. Deoarece pandemia globală de COVID-19 a făcut imposibilă interpretarea de muzică live, și-au petrecut timpul compunând piese pentru cel de-al treilea disc ‘…of Shades and Colours’, care a fost lansat pe 6 septembrie 2022.
Printre colaborările notabile se numără reînregistrarea piesei „Our Paradise” în 2021 cu growl-urile lui Jonathan Pellet (Rage of Light, ex-Dysrider) și „Danse Macabre” în 2022, care l-a avut ca invitat pe Chris Harms (Lord of the Lost).
Mervom: Power metal
Mervom a căpătat forma actuală în 2021 ca o trupă de power metal împletită cu elemente simfonice. Au intrat în conștiința publică ca o trupă de melodic death metal sub numele „Avoidance” în 2019. După lansarea primului lor album, membrul fondator, Bence Báthori-Kovács a reformat trupa, extinzând line-up-ul cu o vocalistă feminină și aducând și o schimbare de stil. Noul lor album, „Nuclear Creation”, poate fi ascultat din primăvara acestui an.

Best WordPress Themes