Coș

Teatru sub luna #8  (Teatru IndArt)

Locatie eveniment: Terasa Promenada Mall
Adresa: str. Calea Floreasca 246B, Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
– 185 lei – Abonament normal acces
– 80 lei – Bilet pt o zi
– 330 lei – Packet de 4 bilete pentru o zi de festival ( 3+1 gratis)


*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.

?? Teatrul InDArt prezintă festivalul Teatru sub lună #8
? Locatie: Terasa Promenada Mall
Eveniment Fb:
==================================================
Cea de-a 8-a ediție a festivalului de artă „Teatru sub Lună” va fi organizată în perioada 30 IUNIE – 16 IULIE a acestui an, într-o nouă locație – Terasa Promenada Mall, deasupra orașului, în aer liber.
Peste 100 de artiști vor fi prezenți în ediția din acest an!
Teatru, Concerte acustice de jazz, blues, expoziții de pictură, fotografie, expoziție de scenografie și costume, spectacole stradale, happening-uri – muzică, dans, poezie, paradă de costume de epocă, ateliere de teatru pentru adulți și copii, sunt doar câteva dintre activitățile ce vor avea loc în cele 3 săptămâni ale festivalului.
Accesul la festival se face începând cu ora 17:00.
Piesele de teatru încep la ora 20:15, Concertele acustice la 18:45. Mini-act-showurile sunt programate înainte de concerte pe toată terasa. În pauza dintre concerte și piesele de teatru avem invitați care ne vor încânta cu showuri de improvizație, stand-up, improvizație muzicală și multe altele. Expoziția de pictură și fotografie este curatoriată de Bogdan Ionescu. Actorii Teatrului InDArt împart cu voi playlisturile personale, o șansă în plus de a intra în intimitatea actorilor, de a descoperi ce muzică ascultă în timpul lor liber.
Mai mulți artiști vor fi anunțați curând.

30 iunie
Playlist music by Silvia Gagu
INVITAT: Marius Gheorgiu
CONCERT: Ritmo del soul
TEATRU: „Eu cu cine mă mărit?!” de Silvia Gagu / REGIA: Bogdan GAGU
Distribuţia: Silvia Gagu, Maria Costeschi, Dorin Enache, Alex Floroiu
SINOPSIS: Femeile sunt mereu in cautarea fericirii si chiar si atunci cand o gasesc nu sunt sigure daca au gasit-o!
Alambicat, nu?! Asa credem si noi, drept pentru care am facut un experiment sa descoperim ce se poate intampla cu adevarat dupa o petrecere a burlacitelor?
Daca adaugam ca totul se intampla in ziua nuntii, fix cu cateva ore inainte de minunatul eveniment atunci avem de-a face cu o comedie spumoasa, exact ca in marile aventuri.


1 iulie
Playlist music by Eduard Boț
INVITAT: Elena Albu
CONCERT: TaroTcake
TEATRU: PREMIERĂ „Dragostea nu ține cont de decibeli” de Silvia Gagu / REGIA: Silvia GAGU
Distribuţia: Maria Costeschi, Bogdan Untilă, Jassmine Glodeanu
SINOPSIS: Situația financiară o determină să își închirieze apartamentul iar de aici surprizele se țin lanț, pentru că nu a planificat că se va îndrăgosti de chiriașul ei. Niciunul dintre cei doi nu sunt pregătiți să înfrunte dragostea care răsare la orizont. . Întâmplări amuzante și stângăcii comice ale celor doi îndrăgostiți care culminează cu vizita fostei logodnice. Și de aici nu mai există limite către un final inundate în lacrimi de râs.

2 iulie
Playlist music by Maria Grosu
INVITAT: ImproMOB
CONCERT: STORYTELLERS
TEATRU: PREMIERĂ „O zi de vară” dupa Slawomir Mrozek/ REGIA: Boris Focșa
Distribuția: Raluca Gheorghiu-Culda, Nicu Rotaru, Valentin Corneanu

SINOPSIS: O parabolă profundă despre identitatea și condiția umană. Spectacoluil îi prezintă pe: Izbut… Neizbut… și desigur pe Ea – răspunsul metafizic la enigma existenței. Așa e spectacolul! Bufonul îi face pe toți să râdă neizbutind nimic din tot ce întreprinde; eroul tragic în schimb făptuiește tot ce nu izbutește celălalt..Un spectacol pe măsura comediei umane.

7 iulie
Playlist music by Bogdan Untilă
INVITAT: Elena Albu
CONCERT: MARIA GROSU BAND
TEATRU: ”Viața secretă a cuplurilor” de Bogdan Gagu / REGIA: Bogdan Gagu
Distribuția: Marina Fluerașu, Silvia Gagu, Maria Costeschi, Răzvan Răduță, Bogdan Gagu

SINOPSIS: Tu ai un secret? E ceva ce nu ai spune nimănui, niciodată? Toți avem secrete doar că unii dintre noi suntem mai buni la a ascunde! Ce se întâmplă când lucrurile din viața ta nu sunt pe drumul dorit de tine?Un spectacol itinerant despre viața de cuplu, cu suișuri și coborâșuri, cu accente comice și triste, ca-n viață, sincer, direct. Descoperă fața ascunsă a căsătoriei dar și a trădării! Un spectacol nerecomandat sub 16 ani dar recomandat peste 35.

8 iulie
Playlist music by Răzvan Răduță
INVITAT: Marius Gheorghiu
CONCERT: ADENIUM
TEATRU: „Amanta de la prânz” de Silvia Gagu/Regia Bogdan Gagu
Distributia: Silvia Gagu, Razvan Raduta, Corina Ivanov, Eduard Bot, Alex Floroiu
SINOPSIS: Povestea începe când Oliver, consilier conjugal și scriitor, află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâștiga soția și soțul înapoi. Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase, care aduce în prim-plan „lucrurile importante” dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei.

9 iulie
Playlist music by Massimiliano Nugnes
INVITAT: ImproMOB
CONCERT: SAMARA BAND
TEATRU: ”Întâi, sărută-mă!” de Bogdan Gagu / REGIA: Bogdan Gagu
Distribuția: Alex Floroiu, Eduard Boț, Silvia Gagu, Maria Costeschi

SINOPSIS: Aparent duce o viață banală, încearcă să își aranjeze viitorul pentru a deveni cel mai bun avocat. Prietenul lui cel mai bun îl susține dar își dorește ca acesta să întâlnească o fată, să se așeze la casa lui. Totul se schimbă când în viața lui apare vecina de la doi, care îi arată cum să iubească. Dar cum orice poveste nu poate fi doar banală finalul ne dezvăluie ce se ascunde în spatele unei drame din trecut. Spectacolul este o incursiune intimă prezentând comic iubirea și subliniind importanța pierderii cuiva drag.

14 iulie
Playlist music by Marcel Lovin
INVITAT: Elena Albu
CONCERT: LunAmar
TEATRU: „Gelozie, dragoste și o pereche nouă de pantofi” adaptare de Silvia Gagu/ REGIA: Bogdan Gagu
Distribuția: Silvia Gagu, Bogdan Durlicioiu, Marcel Lovin, Marina Fluerașu

SINOPSIS: Se întâmplă, în viață, să ne îndrăgostim de cine nu trebuie și atunci încercăm să găsim, fie o cale de scăpare, fie o cale pentru a ne împlini iubirea. Spectacolul ne prezintă sentimentele aprinse ale unei tinere către prietenul ei, profesorul ei, mentorul ei. În timp ce iubirea dintre cei doi crește, ea se lasă prinsă în acest joc al deznădejdii dar se maturizează extrem de repede când înțelege că între cei doi nu poate exista mai mult decât o foarte bună prietenie. Un spectacol plin de romantism care vă va deschide sufletele spre iubirea absolută.

15 iulie
Playlist music by Jassmine Glodeanu
INVITAT: ImproMOB
CONCERT: :UMBRA
TEATRU: PREMIERĂ „Dragostea nu ține cont de decibeli” de Silvia Gagu / REGIA: SILVIA GAGU
Distribuţia: Maria Costeschi, Bogdan Untilă, Jassmine Glodeanu
SINOPSIS: Situația financiară o determină să își închirieze apartamentul iar de aici surprizele se țin lanț, pentru că nu a planificat că se va îndrăgosti de chiriașul ei. Niciunul dintre cei doi nu sunt pregătiți să înfrunte dragostea care răsare la orizont. Întâmplări amuzante și stângăcii comice ale celor doi îndrăgostiți care culminează cu vizita fostei logodnice. Și de aici nu mai există limite către un final inundate în lacrimi de râs.

16 iulie
Playlist music by Maria Costeschi
INVITAT SURPRIZĂ
CONCERT: InDArt STARS – concert susținut de actorii Teatrului InDArt: Maria Grosu, Silvia Gagu, Maria Costeschi, Jassmine Glodeanu, Ștefana Badiu, Marina Fluerașu, Cristian Niculae, Răzvan Răduță, Dorin Enache, Marcel Lovin
TEATRU: PREMIERĂ „Cu soții mei în vacanță” adaptare de Maria Costeschi / REGIA: Bogdan GAGU/Asistent regie: Maria Costeschi
Distribuţia: Silvia Gagu, Bogdan Gagu, Roxana Popescu, Massimiliano Nugnes
SINOPSIS: O aniversare obișnuită de 10 ani de căsătorie. Un resort de lux, all-inclusive, plajă, soare, romantism. O poveste de vis, o excursie pregătită de foarte mult timp. Nimic nu are ce să meargă prost. Oare? Doar că planurile de acasă se schimbă când soția descoperă că în hotelul de vis-à-vis, fostul ei soț îi spionează. O comedie plină de surprise.

Reguli de acces și conduită în contextul unui eveniment cultural
Festivalul se desfășoară în perioada 30 iunie – 16 iulie, în fiecare weekend (vineri – duminică) pe Terasa Promenada Mall, etajul 2, Calea Floreasca, nr 246B.
Accesul în cadrul festivalului se face începând cu ora 17:00, în fiecare zi de festival și este deschis spectatorilor până la ora 23:00. Accesul se face în baza biletului achiziționat de la partenerii noștri de ticketing sau de la intrare. Este interzis accesul cu obiecte care ar putea afecta ceilalți spectatori sau i-ar pune în pericol. Prețul abonamentelor variază în funcție de perioada de vânzare, începând de la 150 lei + TAXE, pentru un weekend(3 zile) în Presale, și prețul va crește săptămânal până la începerea festivalului.
Concertele și spectacolele de teatru pot începe cu o întârziere de 10-15 minute, în funcție de pregătirea tehnică necesară acestora. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).
Locurile se ocupă în ordinea sosirii, existând o zonă cu scaune, două zone cu pufuri, două zone de bănci. În cadrul festivalului există o zonă special amenajată pentru a putea servi mâncare, care se achiziționează separat de la zona de food-court din cadrul mall-ului. Pentru a servi băuturi puteți alege dintre cele două standuri special amenajate în acest scop. Băuturile alcoolice și nealcoolice, precum și mâncarea nu sunt incluse în prețul biletelor sau al abonamentelor.
Festivalul vă pune la dispoziție mai multe zone cu photo cornere, unde se pot face poze. Rugămintea noastră este să nu deteriorați spațiul, astfel încât să ne bucurăm cu toții de acest spațiu cultural pe toată durata festivalului.
????? ?? ????̧?? ?̂? ??? ?????, ?̂? ??? ?? ??????, ?? ?????̧???? ????̆?????? ??????̆:
Dacă ploaia începe înaintea orei la care este programat spectacolul și există posibilitatea de a muta decorul într-o zonă acoperită, acesta va continua. În caz contrar, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul teatrului.
Dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.
***Participând la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Asociația Culturală InDArt, cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR.
______
#teatrusubluna este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt – singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie. Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt și promovează arta urbană în aer liber, susținând prin proiectul „Alege-ți Povestea” tinerii artiști aflați la început de drum.

 ========================================

Best WordPress Themes