Coș

Taylor Unplugged in The Pub


Data: 15.07.2023 / ?Ora: 19:30
Locatie: The Pub Univestitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti
Eveniment: Facebook

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
25 lei – Acces normal
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare. **Taxa de procesare nu este returnabila.

______________________________

 În data de 15 iulie, 2023, la ora 19:30 una dintre cele mai apreciate formații ale noului val, Taylor, va susține un concert deosebit, unplugged, în București, la The Pub !
Codruț Croitoru, (ex-CompactB, ex-Schimbul 3 și în prezent membru al formațiilor Taylor și Meșterii Rock) vă invită alaturi de colegii săi din formația Taylor la un super concert pop-rock.
Formația Taylor este considerata de mulți oameni de specialitate ca fiind unul dintre cele mai valoroase produse pop-rock ale noului val, o formație care poate fi un nume nou pentru mulți dar care este alcătuită din muzicieni ce aparțin mai multor generații, muzicieni cu experiență, care au cântat de-a lungul anilor cu nume precum Compact, Pasărea Rock, Schimbul 3, Valeriu Sterian&Compania de Sunet, Accent, Sfera, Mihai Pocorschi & Formula 5, Vh2.
Vă așteptam așadar sambata, 15 iulie, ora 19:30 la un super concert acustic Taylor, la The Pub (The Pub Universitatii)

Formația Taylor a luat naștere la inițiativa lui Codruț Croitoru, absolvent de Conservator (Universitatea Națională de muzică, București) la secția compoziție, unde l-a avut îndrumător și mentor pe regretatul Anton Șuteu.
Codruț Croitoru și-a început activitatea pe scena rockului românesc cu prima sa trupă, The Crown, în anii în care era elev al liceului de Artă din orașul natal, Pitești, trupa cu care a continuat și în anii de studenție, și cu care a lansat un album.
Ulterior a ajuns să colaboreze pentru o perioadă lungă, cu Adrian Ordean, Codruț fiind solist vocal, în perioada 2012-2019, în toate proiectele cunoscutului muzician (trupa Ordean, Pact, Schimbul 3 și Compact B). Din anul 2020 și până în prezent Codruț Croitoru este solist vocal și în formațiile Pasărea Rock și Meșterii Rock (formații în care activează foștii membrii Phoenix Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică).
Tot în anul 2020 Codruț a decis să facă următorul pas și să pornească la drum cu un nou proiect, în care să își cânte propriile compoziții. Așa a luat naștere Taylor. În 2022 a fost lansat primul album discografic, un album-conceptual numit “Dincolo de măști“, un album în care toate cântecele spun împreună o poveste, povestea adevărului. În prezent formația Taylor se află în curs de definitivare a celui de-al doilea material discografic, iar câteva dintre cântecele de pe noul album se regăsesc deja în playlistul de concert. In data de 15 iulie, la The Pub, atat cantecele vechi cat si cantecele noi va vor fi prezentate sub o noua haina, intr-o atmosfera cu totul si cu totul naturala si speciala creeata de sonoritatile unui spectacol acustic.

Componența Taylor:
Codruț Croitoru – solist vocal, chitară, compoziție, synth,producător (ex-The Crown, ex-Premier, ex-Ordean, ex-Pact, ex-Schimbul 3, ex-Compact B, în prezent activează și la Meșterii Rock).
Florin Laghia – chitară (ex-Accent, ex-Premier, ex-Foișorul de Folck, ex-Sfera, ex-Aron, ex-Est)
Victor Iovan – chitară bas (ex-Premier, ex-Schimbul3)
Marius Vintilă – tobe (ex-Formula5&Mihai Pocorschi, ex-Valeriu Sterian&Compania de sunet, ex-Mike Godoroja&Blue Spirit, ex-Ordean)
Alexia Ștefan & Bianca Ștefan – backing vocals (Hypnotic Șiș)

Best WordPress Themes