Coș

Concert Taylor @ La Liman, Tulcea

📅 Data: 11.03.2023 / 🕢 Ora: 20:00
📌
Locatie: La Liman, Tulcea
📬 Adresa: Str Portului, nr. 28 A, Tulcea
Eveniment Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
35 lei – Bilet Acces
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de sosirea in locatie.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________

Formatia Taylor, unul dintre cele mai importante nume ale noului val pop-rock romanesc, revine la Tulcea cu un concert de zile mari.
Dupa succesul extraordinar avut anul trecut in fata publicului tulcean atunci cand au concertat cu ocazia zilelor orasului, formatia Taylor (din care face parte si chitaristul tulcean Florin Laghia) le da intalnire din nou tuturor iubitorilor de muzică bună din Tulcea, de data aceasta in clubul „La Liman”, in data de 11 martie, 2023, la ora 20.
La concert,vei avea ocazia sa auzi atat cateva dintre cantecele deja cunoscute ale trupei, de pe albumul „Dincolo de masti” („E furtuna intre noi”, „Ce amagire”, „Sa pot sa traiesc” fiind doar cateva exemple) cât şi piese in prima auditie ce vor fi incluse pe viitorul ei album, care va fi lansat in toamna acestui an si care spune o poveste de dragoste.
Veti putea fredona alaturi de membrii formatiei Taylor cel mai nou single al trupei, „Mereu amandoi”, care va beneficia si de un videoclip cu totul special ce va fi lansat cu cateva zile inainte de concert, cat sa aveti timp suficient pentru a invata acest cantec si a il canta deoarece, asa cum membrii formatiei Taylor o spun cu fiecare ocazie, cel mai important membru al formatiei este chiar publicul.
Mai mult decat atat, toti cei care achizitioneaza bilete si se prezinta la concert vor fi automat inscrisi in „Tombola Dragobetelui Taylor”. Castigatorul va primi in dar cd-ul cu primul album al formatiei Taylor,”Dincolo de masti”, cu autograf din partea tuturor membrilor formatiei. Nu ratati aceasta oportunitate unica!
Formația Taylor a luat naștere la inițiativa lui Codruț Croitoru, absolvent de Conservator (Universitatea Națională de muzică, București) la secția compoziție, unde l-a avut îndrumător și mentor pe regretatul Anton Șuteu.
Codruț Croitoru și-a început activitatea pe scena rockului românesc cu prima sa trupă, The Crown, în anii în care era elev al liceului de Artă din orașul natal, Pitești, trupa cu care a continuat si in anii de studentie, si cu care a lansat un album.
Ulterior a ajuns să colaboreze pentru o perioadă lungă, cu Adrian Ordean, Codruț fiind solist vocal, în perioada 2012-2019, în toate proiectele cunoscutului muzician (trupa Ordean, Pact, Schimbul 3 și Compact B).
Din anul 2020 si pana in prezent Codrut Croitoru este solist vocal si in formatia Pasarea Rock (formatie in care activeaza fostii membrii Phoenix Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica).
Tot in anul 2020 Codruț a decis să facă următorul pas și să pornească la drum cu un nou proiect, în care să își cânte propriile compoziții. Așa a luat naștere Taylor. In 2022 a fost lansat primul album discografic, un album-conceptual numit „Dincolo de măști”, un album in care toate cantecele spun impreuna o poveste.
Componența Taylor:
Codrut Croitoru – solist vocal, chitară, compoziție, synth,producator (ex-The Crown, ex-Premier, ex-Ordean, ex-Pact, ex-Schimbul 3, ex-Compact B, în prezent activează și la Pasărea Rock).
Florin Laghia – chitară (ex-Accent, ex-Premier, ex-Foișorul de Folck, ex-Sfera, ex-Aron, ex-Est)
Victor Iovan – chitară bas (ex-Premier, ex-Schimbul3)
Marius Vintilă – tobe (ex-Formula5&Mihai Pocorschi, ex-Valeriu Sterian&Compania de sunet, ex-Mike Godoroja&Blue Spirit, ex-Ordean)
Alexia Stefan & Bianca Stefan – backing vocals (Hypnotic Sis)

Best WordPress Themes