Coș

Concert Taylor @ La Liman, Tulcea

? Data: 23.09.2023 / 🕣 Ora: 19:00
📌Locatie: La Liman, Tulcea
🏠Adresa: Str Portului, nr. 28 A, Tulcea
📧 Eveniment Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
40 lei – Bilet Acces
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de sosirea in locatie.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________

Dupa succesul fulminant avut anul trecut si la inceputul acestui an in orasul Tulcea, formatia Taylor revine in concert in frumosul oras de langa Dunare, pentru o noua intalnire cu prietenii tulceni in fata caruia va lansa cel mai recent single :”Surasul tau” !
Codrut Croitoru (solist vocal, chitara,compozitie), Florian Laghia (chitara), Victor Iovan(chitara bass), Marius Vintila-(tobe), Alexia Stefan (backing vocals), Bianca Stefan (backing vocals), va dau intalnire sambata,23 septembrie 2023, in Tulcea „La Liman”, la ora 19:00!
Veti putea asculta atat cantece pe care le cunoasteti deja, de pe albumul de debut al formatiei, intitulat „Dincolo de masti”, cat si noutati de pe viitorul material discografic.
Formația Taylor a luat naștere la inițiativa lui Codruț Croitoru, la inceputul anului 2020.
In urma lansarii albumului de debut, „Dincolo de măști”, formatia Taylor a castigat popularitate atat in randul publicului, cât și în rândul oamenilor de specialitate, devenind unul dintre cele mai promițătoare produse ale noului val, o formație care poate fi un nume nou pentru mulți dar care este alcatuită din muzicieni ce aparțin mai multor generații, muzicieni cu experiență, ce au fost de-a lungul anilor membrii ai unor formații precum Compact, Pasărea Rock, Schimbul 3, Valeriu Sterian&Compania de Sunet, Akcent, Sfera, Mihai Pocorschi&Formula 5 (Vh2).
Asadar, super-showul Taylor- Live la Liman, din data de 23 septembrie 2023!
Biletele pot fi achizitionate atat online, cat si direct de la locatie. Rezervarile se pot face la nr de tel : 0747198744

Best WordPress Themes