Coș

Symphonic Metal Echoes Fest 2024

?Data: 24-25.08.2024 /🕣 Ora acces: 17:00
📌 Locatie: Spațiile Ryma, Alba-Iulia
🏠 Adresa:
str. Gemina 13, Alba Iulia
📧
Eveniment: FaceBook

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
24-25.08.24 Presale Bilet 1 zi
Max:
Min: 1
Step: 1
125,00 lei150,00 lei
24-25.08.24 Presale Abonament
Max:
Min: 1
Step: 1
200,00 lei250,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
150 lei  – 125 lei –  Bilet 1 zi Presale (reducere pt primele bilete)
250 lei  – 200 lei – Abonament Presale (reducere pt primele bilete)
150 lei –  Bilet 1 zi
250 lei – Abonament normal
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
***Copiii cu varsta pana la 14 ani au acces gratuit in zilele de festival doar insotiti de un adult posesor de bilet/abonamnet valabil. Consultați regulamentul cu 2 zile inainte de inceperea festivalului, pentru afla mai multe informații cu privire la condițiile de acces.
___________________

🎉🕺 Primul Festival Symphonic Metal din România

Symphonic Metal Echoes este un eveniment cultural de amploare care își propune să ofere participanților o experiență muzicală de neuitat. Desfășurându-se într-o atmosferă captivantă și având un program muzical ce îmbină forța și intensitatea metalului cu eleganța și maiestuozitatea muzicii simfonice, festivalul nostru își propune să aducă împreună artiști, fani și pasionați ai acestui frumos gen muzical.

Symphonic Metal Echoes Fest se află la prima sa ediție și promite să fie un reper important pe scena metalului simfonic.

Line-up: Magica (RO), Syn Ze Șase Tri (RO), Bendida (BG), Meteora (HU), Coincidentia Oppositorum – tribute Haggard (RO), Anthology (Slovacia), Symphobia (Slovacia), Era Divina (RO), Molllust (DE).

Locație: Spațiile Ryma din Cetatea Alba Iulia oferă un cadru istoric și pitoresc, ideal pentru un festival în aer liber. Capacitatea locației este între 500 și 1000 de persoane, asigurând o atmosferă intimă și prietenoasă.

Oportunități de Networking și Colaborare: Symphonic Metal Echoes Fest nu este doar despre muzică; este totodată un prilej pentru artiști, organizatori și fani de a se întâlni, a lega prietenii și a pune bazele unor proiecte comune.

Ne dorim să construim un festival care să crească de la an la an, devenind un punct de referință pentru fanii metalului simfonic de la noi și, de ce nu, din întreaga lume.

Vă invităm să vă alăturați nouă în această aventură muzicală și să contribuiți la succesul primei ediții a festivalului Symphonic Metal Echoes.

Best WordPress Themes