Coș

Sur Austru / Downfall / Grimegod

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
40 lei, 30 lei – Earybird (preț redus pentru primele 50)
40 lei, 35 lei – Presale (preț redus pana pe data de 01 octombrie, inclusiv)
40 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)
👉 Sur Austru / Downfall / Grimegod
Data: Miercuri, 2 Octombrie
Locație: Club Quantic
==================================================
Sur Austru
Sur Austru lansează primul album, Meteahna Timpurilor, în București, pe 2 octombrie, la Quantic. „Meteahna Timpurilor” este un album conceptual ce prezintă ciclul și anomaliile anotimpurilor actuale în Transilvania. Prezentăm simbioza actuală a frumuseții peisajului autohton care se confruntă cu dezastrele naturale cauzate în mare parte de defrișarea în exces a pădurilor, astfel dereglând balansul străvechi.. Meteahna Timpurilor se va lansa pe piața mondială în data de 20 septembrie la prestigioasa casă de discuri Avantgarde Music din Italia. Albumul va putea fi achiziționat la concert sub formă de CD sau LP.
Grimegod
Înființată încă din 1991, cu 6 materiale discografice la activ, Grimegod este una dintre cele mai vechi găsti Underground din România. După o lipsă de mai bine de un an de pe scenele bucureștene, Grimegod revine în Club Quantic cu un show bazat pe albumul Wrong Roads și Under the sad and silent sky.
Downfall
Downfall este o trupă bucureșteană care și-a pus bazele în Decembrie 2016 și au fost catalogați ca abordând genul raw black metal. Combinația dintre muzica originală și temele nihiliste fac ca experiența publicului să fie unică.
Din primul an de activitate trupa Downfall a reușit să performeze alături de trupe consacrate ale genului și nu numai precum: Rotting Christ , Bathuska, Negura Bunget, The Ruins of Beverast, Bucovina, Dor de Duh și mulți alții.
Downfall vin la Qfest în noua formulă care înseamnă:
Strigoiul Morții – chitara și voce
Wrath- chitara bass
Dementor – tobe
========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de club Quantic

Best WordPress Themes