Coș

Sunt un frate tanar -in onoarea lui Florian Pittis & trupa TVA

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
45 lei – Acces cu loc (alegeți mai jos locurile in sală)
Se pune în vânzare un număr limitat de bilete!

👉Joi, 27 Ianuarie 2022 ora 19:00 la The PUB Universitatii.
Proiectul de muzica si poezie “SUNT UN FRATE TANAR”
este un proiect care isi propune sa readuca in memoria publicului cantecele si poeziile interpretate de marele artist FLORIAN PITTIS in perioada petrecuta alaturi de faimosul grup PASAREA COLIBRI.
Componenta grupului:
-Dorin Andone, voce, ch. acustica
-Vlady Cnejevici, claviaturi, voce
-Teo Boar, ch. el., voce
Dorin Andone este absolvent al Institutului de teatru din Tirgu Mures , promotia 1987, apoi actor la Teatrul National Cluj, Teatrul L. S. Bulandra, iar in prezent actor al Teatrului National “I. L. Caragiale”, Bucuresti, membru fondator al trupei “Dor”.
Vlady Cnejevici- claviaturi, voce si Teo Boar-chitara,voce sunt artisti recunoscuti ai scenelor folk-pop si rock din Romania ,membrii ai trupelor: Pacifica,Pasarea Colibri, Mircea Baniciu & Band, Mircea Rusu Band, Paul & The Blue Workers.

Componenta T V A -Trupa cu Valoare Adaugata:
-Teo Boar/ch. el., voce
-Vlady Cnejevici/ claviaturi, voce
– Adi Vascu/voce, ch. acustica
-Dorin Andone/voce,ch. ac.

Vlady Cnejevici (claviaturi, voce) si Teo Boar (chitara, voce) sunt artisti recunoscuti ai scenelor folk-pop si rock din Romania, membri ai trupelor: Pacifica, Pasarea Colibri, Mircea Baniciu & Band, Mircea Rusu Band, The Blue Workers, „Sunt un frate tanar”-In onoarea lui Florian Pittis.

Adi Vascu este un autor de muzica si texte, solist vocal, chitarist si interpret al unor creatii proprii si din repertoriul unor autori importanti. Are la activ mai multe albume inregistrate impreuna cu colegii sai Vlady Cnejevici si Teo Boar. Face parte din proiectul “Remember Ioan Gyuri Pascu”. Adi Vascu lucreaza in domeniul consultantei financiare ca evaluator si este realizator de emisiuni TV in domeniul economico-financiar.

Dorin Andone este absolvent al Institutului de teatru din Tirgu Mures , promotia 1987, apoi actor la Teatrul National Cluj, Teatrul L. S. Bulandra, iar in prezent actor al Teatrului National “I. L. Caragiale”, Bucuresti, membru fondator al trupei “Dor”. Dorin este autor de muzica si texte si a realizat impreuna cu Vlady si cu Teo spectacolul „Sunt un frate tanar” deddicat memoriei lui Florian Pittis.

Important! Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor în vigoare pentru INTERIOR:
– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Recomandări:

Best WordPress Themes