Coș

StoneBird Festival 2019

Locatie eveniment: Corbii De Piatră
Adresa:  Pe dealurile de deasupra satului, jud. Argeș

Abonamentele pot fi achiziționate aici la următoarele prețuri:
120 lei  65 lei – Bilet Presale 1 (disponibil până pe 28 februarie, inclusiv) – SOLD OUT
120 lei  85 lei – Bilet Presale 2 (disponibil până pe 15 aprilie, inclusiv) – SOLD OUT
120 lei – 100 lei – Normal Ticket (disponibil până pe 08 august, inclusiv)
             120 lei – Acces
(preț în ziua evenimentului)

Fiți pregătiți pentru multe surprize la Stonebird Festival, a doua ediție, în perioada 09 și 11 august 2019 la Corbii de Piatră, în județul Argeș.  ROCK ON!”
==========================================================
“Pasiunea pentru muzica rock a adunat oameni minunați la prima ediție Stonebird Festival desfășurată în județul Arges, la Corbii De Piatră, între 10 și 12 august 2018. Energia pe care au avut-o timp de trei zile a făcut să vibreze toată natura din jurul lor. Am rămas cu amintiri despre care vom povesti toată viața, dar întodeauna este loc pentru experiențe noi.“
Stonebird Festival se întoarce cu cea de-a doua ediție, între 09 și 11 august 2019 în aceeasi locație minunată.
Unii dintre voi deja cunosc drumul până la Corbii de Piatră. Alții îl vor afla nu doar datorită GPS-ului, care va arăta doar 90 de minute de la București și mult mai puțin de la Pitești, Târgoviște, Curtea de Argeș, Brașov, ci și pentru că vor auzi acordurilor puternice de pe platoul care ne este gazdă, un platou a cărui priveliște îți taie răsuflarea.
Atmosfera incredibilă te va face să-ți dorești ca lumina zilei să se piardă în apus, iar scena plină cu artiștii tăi de suflet să se dezlănțuie!
Și cum este cel mai mare festival rock organizat într-o zonă rurală, ne-am gandit cu grijă la toate nevoile tale: zonă de camping special amenajată sau camere pregătite de localnici, jocuri pentru copii și bucate tradiționale, 100% naturale. Cei care vor să își testeze îndemânarea fizică sau să se relaxeze după o noapte plină de dans, o vor putea face prin multe activități desfășurate în aer liber.

Vineri – main stage:
? Cristi Minculescu -Buna seara prieteni
? Dirty Shirt
? Timpuri noi
? New Jersey (italia)
After party – second stage:
? Tapinarii
? Loud. Inc

Sambata – main stage:
? David Reece ( ex Accept)
? Bucovina
? Zob
? Alex Calancea band
? The rock
After party – second stage:
? White Mahala

Duminica – matineu – main stage:
Mike Godoroja & The Blue Spirit
…more tba
Detalii despre eveniment pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/stonebirdfestival/  si pe site-ul: https://www.stonebird.ro/ro/despre-festival

Copiii cu varsta de pana la 12 ani au acces gratuit. Copiii care nu au implinit varsta de 8 ani au acces in zona de festival doar insotiti de un parinte. Copiii care nu au implinit varsta de 14 ani au acces in perimetrul festivalului doar insotiti de un adult. Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber.

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes