Coș

STIFFEST @Hardward Pub 

? Data: 13-14.10.2023 / 🕣 Ora acces: 18:00
📌 Locatie eveniment: Hardward Pub 
🏠 Adresa: Cluj Napoca
📧 Eveniment

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Abonament Presale pt 2 zile
Max: 32
Min: 1
Step: 1
75,00 lei90,00 lei
Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
Abonament Presale: 75 lei (reducere pt primele 50 de bilete)
Abonament Normal: 90 lei
Toate detaliile privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea site-ului www.AmBilet.ro, precum și a site-urilor partenere, înainte de participarea la eveniment.

________________________________

Stiffest îs back!
Un eveniment pe 2 zile în Cluj-Napoca pentru toți ascultătorii de Rock melodic.
La cea de-a doua ediție, Stiffest va oferi un concept care pornește de la Glam, Sleaze și Hard Rock și se îmbină cu Grunge, Funk, Alternative sau chiar Stoner.

Headlinerii evenimentului vor fi Speed Stroke din Italia, o trupa care a pornit în 2010 și a debutat cu un tribut pentru Dave Leppard.
Pentru prima data în România, ne vor încântă urechile cu piese ca “Believe in Me” (peste 700.000 plays pe Spotify), “Demon Alcohol”, “Who Fkd Who” sau “Soul Punx”.

Onenightstand revin la Stiffest dupa ce au furat showul la prima ediție și vor Inchide ziua de vineri cu mult High Voltage Rock N Roll.
Piese ca “Hangover Blues” , “Tu”, sau “Heartbreaker” vor răsuna în Hardware Pub.

Nuanțe vin de la Pitești și ne prezintă un rock puternic nuanțat de Funk și Grunge.
Trupa are trei albume de studio la activ iar printre ritmuri energice sau acorduri melancolice ne vor încântă cu piese ca “Roi de fluturi”, “Raiul tău” sau “Eva”

Stiff Kicks în calitate de gazde și organizatori vor apărea pe scena cu un setlist nou, mai energic, mai divers si cu multe premiere live.
Vom auzi piese noi ca “In Vain” sau “Sex Drive” dar și piesele de la care a pornit totul, ca “Boogie” sau “Drunk”.

Wildchild vor fi responsabilii cu Stoner/Progressive și ne vor încânta cu multe armonii de pe malul Cibinului prin piese ca și “Voices”, “Gates of Expression” sau “Burning Road”

Specimenul 45 vin de la Oradea și ne vor încântă cu un Garage Rock plin de energie. Ne vor cântă piese ca și “Cântă Cadavrele”, “Ace de Pin” sau “Dreptul sfânt la răzvrătire”

IMPORTANT:
Minorii au acces la eveniment doar însoțiți de cel puțin un părinte.
Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi materiale foto/video in care puteti fi surprinsi pe platformele de social media proprii sau ale partenerilor noștri.

Recomandări:

Best WordPress Themes