Coș

Steel Blues @Love bar Sibiu

? Data: 06.04.2024
🕣
Ora: 22:00
📌
Locatie:Love bar (fost Mango), Sibiu
🏠
Adresa: str. Avocat Ilie Macelaru, Sibiu
📧
EvenimentFaceBook

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
– 50 lei – Acces general
– 30 lei – Acces elev/student
(*La acces se prezinta carnetul de elev/student)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________
⭐🎉🎧 Proiectul Steel Blues a fost inițiat de către Mircea Goian la Hunedoara în anul 2011 și a avut mai multe variante de-a lungul timpului: Steel Jazz Caffe, Steel Blues, Steel Jazz Quartet, Steel Jazz Quintet și Steel Blues Quintet.
În anul 2011, Mircea Goian şi Purcariu Nistor înfiinţează proiectul Steel Jazz, continuând în acest fel activitatea clubului de jazz „Dan Mândrilă” năşit de Moşu Florian Lungu. Clubul a fost înființat prima dată în anul 1983 pentru o scurtă perioadă de timp si a fost reactivat in 1994 .
A articipat la numeroase evenimente având un real succes cu piese blues şi lucrări în interpretare vocală. Au concertat la Panorama Blues, Deva Jazz Fest, Teatrul de Arta Deva, Râșnov, Alba Iulia.

Rezervați-vă biletele cât mai curând posibil pentru a vă asigura un loc la unul dintre cele mai pline de ”good vibe ” concerte ale anului.
Venind la concert, veți avea parte de o atmosferă incendiară, veți avea ocazia să vă faceți prieteni noi și să trăiți momente memorabile. Nu ratați oportunitatea de a savura ritmurile trupei Steel Blues !
Invitați-vă prietenii și vă garantăm că împreună vom crea o seară de neuitat! 🌟
Rezervari : 0721243034

Vă așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună la Lovebar! 🎉🕺  #Lovebar #DistractieMaxima

Best WordPress Themes