Coș

Stari si Emotii

Data: 28-30.07.2023/ Ora: 19:00
Locatie: Let It Go Acting Studio
Adresa: Bd. Casa Presei, nr.1 corp A4 Sector 1 Bucuresti
Eveniment Facebook

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
15 lei – Acces o zi la alegere
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________

Fiecare tablou transmite o poveste unica, o captura minunata a emotiilor si starii interioare care prind viata pe panzele artistei Clara Ciobanu.
Am creat acest vernisaj pentru a oferi tinerilor artisti un loc unde sa-si exprime liber sentimentele si trairile prin arta.
Let It Go Acting Studio, incurajeaza creativitatea si dorinta de a explora noi forme de exprimare.

Intr-o lume in care emotiile adolescentilor sunt deseori ignorate sau nedescoperite, propunem ca arta sa fie o modalitate de a le transmite si de a le explora.
Acesta este inceputul prin intermediul tablourilor Clarei Ciobanu.

Va invitam sa fiti parte din aceasta experienta unica si sa calatoriti prin lumea emotiilor si trairilor artistei Clara Ciobanu.
Veti descoperi o perspectiva noua asupra artistiei si veti simti fiecare pensula alunecand pe panza ca un dans al emotiilor!
Bio artist:
Clara Ciobanu născută la 22 iunie 2008, într-o familie de artiști .Tatăl ei, Ioachim Ciobanu, actor și regizor, iar mama ei, Nicoleta Petcu, actor și coach la Let It Go Acting Studio.
Clara are și o moștenire specială în această familie de cineaști. Este nepoata actorului Ilarion Ciobanu, o legendă în industria filmului românesc. Această legătură cu Ilarion a fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru Clara și a făcut-o să îndrăgească și mai mult lumea artei.
De mică, Clara își descoperise pasiuni pentru pictură și desen. Îi plăcea să-și lase imaginația să zburde pe pânză și să-și exprime liber emoțiile. Dansul, actoria și pictura au devenit cele trei mari iubiri ale sale. Pe măsură ce creștea, Clara devenea din ce în ce mai pasionată de acest domeniu și își dorea să-și dedice întreaga viață artei.
Debutul ei oficial în actorie a avut loc la vârsta de doar 4 ani, când a jucat primul său rol. Povestea aborda teme legate de importanța protejării naturii și i-a oferit micuței Clara ocazia de a se exprima liber. Datorită angajamentului și talentului său, la vârsta de 9 ani, a început să primească roluri tot mai importante în filme și seriale.

Printre producțiile în care a jucat se numără „Grindcore”, un scurtmetraj aclamat de critici, „Chek-in”, un pilot de serial TV, dar și filme cunoscute precum „The Princess Switch” și „Christmas in Rome”. Talentul ei a fost apreciat și de alte mari platforme de streaming, cum ar fi Netflix, pentru care a jucat în filme precum „A Christmas Prince: The Royal Wedding”.
Chiar și în afara actoriei, Clara a impresionat oamenii prin abilitățile și pasiunile sale multiple. În 2018, a câștigat o medalie de argint, la categoria ei de varsta, in cadrul campionatului national de Brazilian Jiu Jitsu, arătând că este o adevărată luptătoare în tot ceea ce face.
Cu toate acestea, Clara nu a lăsat niciodată succesul și faima să-i întunece pasiunea față de artă. Îi place să lucreze la roluri care îi aprind imaginația și îi dau senzația de libertate pe scenă. Totuși, exprimarea emoțiilor și stărilor sale pe pânză îi ofera liniște și o eliberare inegalabilă.

Clara Ciobanu este o tânără talentată și dedicată, care se străduieste să găsească echilibrul perfect între actorie și arta vizuală.

.

Best WordPress Themes