Coș

Stand up comedy la Brasov cu Marius Gheorghiu si Cristi Voicu

Stand up comedy cu Marius Gheorghiu si Cristi Voicu

Locatie eveniment: Temple Pub, Brasov
Adresa: Str.Mihail Kogălniceanu, Brasov 500090

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
Bilet cu loc: 30 lei

? STAND UP Comedy cu Marius Gheorghiu si Cristi Voicu .
Duminica, 18 iulie 2021 va invitam la o portie de ras cu Marius Gheorghiu (Romanii au talent) si  Cristi Voicu (Trupa Spitalu’9)
=======================================
MARIUS GHEORGHIU este comediantul care a scris istorie prin curajul avut sa protesteze dezbracat pe scena Romanii Au Talent. Arogant, sincer, sarmant, cu o cariera extraordinara de 17 ani in comedie (inclusiv in trupa Spitalu’9) si peste 2000 de spectacole live, Marius, fost redactor la Academia Catavencu prezinta un show de stand up comedy interactiv, energic si viu. Atitudinea lui latina combina cu multa maiestrie improvizatia, suculenta replicilor si limbajul non vulgar. Marius este omul care iti garanteaza o seara de comedie originala ce nu trebuie sa o ratezi!

CRISTI VOICU, deseori in deschidere deoarece stie cel mai bine cum sa incalzeasca atmosfera pentru un show de umor ce urmeaza sa te puna pe modul pozitiv. Glumele sale despre copilarie sau despre pasiunea pentru domeniul auto te vor teleporta intr-o lume a fanteziei dar care intr-un final te va surprinde ca fiind o lume a realitatilor comune din viata noastra de zi cu zi.

Best WordPress Themes