Coș

A Well Travelled Schmuck | Leeor Brooks | stand-up comedy (English)@ Oradea, MA hub


Locatie eveniment: MA hub, Oradea
Adresa: Parc I.C.Bratianu 58A, Oradea

Biletele pot fi achizitionate de pe www.AmBilet.ro :
Earlybird: 40 lei
Normal Ticket: 55 lei
Studenți/Elevi: 25 lei (cu carnet de elev/student)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare. **Taxa de procesare nu este returnabila.

=================================================
A Well Travelled Schmuck | Leeor Brooks / stand-up comedy
Data: DUMINICĂ, 2 octombrie 2022  / Ora: 19:30
Locatie: MA hub, Oradea
Eveniment: Facebook

(En) MA hub proudly presents a night of live English stand-up comedy with international comedian Leeor Brooks!
This is a rare opportunity to see live stand-up comedy in English in Oradea.
International stand-up comedian – Leeor Brooks (aka „The Chutzpah” Lior Ben-David) is a British-Israeli professional wrestler turned comedian that has been touring all across the world in both wrestling and stand-up comedy. Now he’s touring all across Europe to sold-out crowds with his original, risk-taking non-PC solo show „A Well Travelled Schmuck”.
In today’s cancel culture, Leeor’s solo show is a breath of fresh air. Described as a rare and extremely honest non-PC comedian, Leeor opens up about growing up in Israel in a very mixed and complex household, his battles with politics and faith, travelling the world and his many failed relationships.
Don’t miss a chance to catch Leeor on stage, as your mind will be blown away by his hilarious, well-travelled & insightful comedy show!

(Ro) MA hub vă propune cu zâmbetul pe buze o seară de stand-up comedy în engleză cu comedianul internațional Leeor Brooks – o ocazie rară de a experimenta live un astfel de show în Oradea!
Leeor Brooks (aka “The Chutzpah” Lior Ben-David) este un wrestler profesionist transformat în comedian, britanic cu sânge evreu, care a făcut turnee prin toată lumea atât pe arene de wrestling, cât și pe scene de stand-up comedy. Acum e în turneu prin Europa, în multe locații sold-out, cu show-ul său solo original, non-PC și pe muchie de cuțit “A Well Travelled Schmuck”.
În cultura “cancel” de azi, show-ul lui Leeor este o gură de aer proaspăt. Decris ca un comedian non-PC rar și extrem de onest, Leeor se deschide despre copilăria din Israel într-o casă foarte mixtă și complexă, răfuielile sale cu politica și credința, călătoritul în jurul lumii și multele sale relații eșuate.
Nu rata ocazia să-l vezi pe Leeor pe scenă și să-ți stea mintea-n loc la show-ul său extrem de amuzant, “bine-preumblat” și subtil.
! Spectacolul va avea loc în limba engleză !

Best WordPress Themes