Coș

Stand-up Comedy cu Teo, Vio și Costel @Buzau

Locatie eveniment: After City Pub, Buzău
Adresa: Șos. Spătarului, nr.7, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici:
– 300 lei (50 lei/pers) – Bilet Grup 6 persoane
– 65 lei – Bilet Acces
Important: După achiziționarea biletelor pentru rezervarea locurilor pe terasă vă rugăm să sunați la numarul 0723.429264!
Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!
Taxa de procesare: 5% lei / bilet.

Veteranii stand up comedy-ului din România ajung la Buzău!
Teo, Vio și Costel fac stand up comedy de peste 15 ani și au contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy în România.
Au început in 2003- 2004 la Cafe Deko din TNB și inițial au fost cunoscuți publicului ca Trupa Deko.
Acum au clubul lor de comedie în București, Club 99, club ce a devenit promotor al tinerilor comedianți talentați.

În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună.

Claudiu Teohari aka Teo este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up.

Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați. Face stand up comedy alături de colegii săi de la Club 99 și asta este pasiunea, provocarea și meseria lui.

Talentați, implicați în foarte multe proiecte, atât personale (cum ar fi: Vio – “Show de Seara” la Comedy Central, Teo – Sector 7 și Costel cu “Ai noștri” sau “Starea Nației”), dar și în proiecte comune, cei trei sau ”Sfânta Treime a Standup-ului românesc”, cum au mai fost numiți de colegi, sunt mereu împreună, pe scenă, la club sau în viața personală.

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes