Coș

Stand up comedy cu Marius Gheorghiu, Andrei Gadalean si Cristi Voicu

[/image_with_animation] Locatie eveniment: Regal Cafe, Baicoi
Adresa: Republicii 63, Baicoi PH

Biletele pot fi achiziționate aici pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:
30 lei – Bilet acces pentru ziua de 25  martie 

👉 STAND UP Comedy cu Marius Gheorghiu, Andrei Gadalean si Cristi Voicu in data de 25 martie.
=======================================
MARIUS GHEORGHIU
După ‘nebunia’ de la Românii Au Talent, „Are multe de arătat pe scenă! O să râzi cu lacrimi!”, a spus Andi Moisescu despre el. Arogant, sincer, șarmant, cu o carieră extraordinară în 18 ani de comedie (inclusiv trupa Spitalu’9) și peste 3000 de show-uri live, Marius prezinta un stand up comedy interactiv, energic, viu.

ANDREI GĂDĂLEAN
Despre Andrei putem spune că este cel mai iute ardelean din istorie. A participat de câteva ori la emisiunea iUmor unde a reusit să facă atât juriul cât și publicul să râdă cu poftă cu un număr plin de umor sec. De 5 ani in circuitul de stand up al cluburilor de comedie din Bucuresti, prezinta inclusiv show-uri în limba engleză.

CRISTI VOICU
L-ai văzut la TVR1 in emisiunile Stand Up Fara Vulgaritate. Ştie cel mai bine cum să încălzească atmosfera pentru un show de umor ce urmează să te pună pe modul pozitiv. Când vorbește despre copilărie sau despre pasiunea pentru domeniul auto te teleportează într-o lume a fanteziei, care, culmea, te va surprinde ca fiind o lume a vieții noastre de zi cu zi.

*Toate prețurile includ toate taxele locale și nu includ taxa de procesare.

 

 

Best WordPress Themes