Coș

Stand-Up comedy cu Marius Gheorghiu si Cristi Voicu

Locatie eveniment: Pe motoare Bar&Grill
Adresa: Intrarea Ghioceilor Nr.2 (P-ta Veteranilor – Militari, Sect.6)

Bilete acces pot fi achizitionate online aici:
25 lei – Normal Ticket
*Important: se pun în vânzare un număr limitat de bilete! După achizitionarea biletelor, pentru rezervarea locurilor la masă vă rugă să sunati la nr.0747096394

Stand up comedy la „Pe motoare Bar&Grill”
Sambata 11 decembrie 2021 va invitam la o portie de ras cu Marius Gheorghiu (Romanii au talent) si Cristi Voicu.
Am dat drumul la distractieee!!! Deschidem sezonul de buna dispozitie pe terasa cu stand up comedy marca Marius Gheorghiu, dezbrăcatul de la Românii au Talent ce vine in locatia noastra Pe Motoare Bar & Grill cu un show nou, nebun, interactiv, la care vei rade garantat!
In descridere il vom intalni pe binecunoscutul Cristi Voicu de la Trupa Spitalu’9 care stie sa aprinda cu dibacie chibriturile pentru ca apoi colegul sau Marius sa incinga subiecte umoristice de foc.
Te invitam la fun, cold beer & grill.. ce sa mai vorbim, ca-n filmele Americane!
===============================================
👉 Pe Motoare Bar&Grill Militari
O noua locatie situata in zona Cartierului Militari – Piata Veteranilor din Bucuresti, care face parte din proiectul nostru ambitios – Pe Motoare Bar&Grill. Ne-am pus amprenta printr-un design dedicat iubitorilor pe 2 roti, si de aceea locatia intruchipeaza in tot ansamblul ei, elemente ”motorbike”.
Locatia inspira relaxare, atat la interior, cat si pe terasa generoasa, amenajata la exterior in curte, unde poti sa iti petreci timpul alaturi de prieteni intr-un murmur de muzica rock, ferita de zgomotul central si care te imbie la stat la povesti.
Detaliile moto, de la corpurile de iluminat din roti de motocicleta, pana la bucatile de piese dezmembrate, motocicletele expuse, butoaiele de tabla si tevile perfect aliniate dau un aer industrial locului, dar culorile mobilierului si lumina calda, il fac un loc cool, intim si deschis oricarui tip de clientela.
Este un loc unde se mananca bine, doar gratar proaspat preparat, la preturi mai mult decat accesibile, si se poate bea o bere, un suc, o cafea, unde iti poti petrece in cel mai incantator mod posibil timpul, alaturi de familie sau prieteni. Organizam si mese festive, inclusiv pe terasa, iar daca scoateti si copiii la plimbare cu voi, este ok, este o locatie “child friendly”.
Sigur acestei descrieri, i se vor alatura impresiile lasate de clientii nostri! Va asteptam in numar mare!
 ========================================

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes