Coș

Stand up comedy cu Marius Gheorghiu si Cristi Voicu

Locatie eveniment:  LaBunicul Trasnit
Adresa: pe terasa, Corbu jud.Constanta

Bilete acces pot fi achizitionate online aici:
25 lei – Normal Ticket
*Important: se pune în vânzare un număr limitat de bilete!

👉 STAND UP Comedy cu Marius Gheorghiu si Cristi Voicu .
Sambata, 8 august 2020 va invitam la o portie de ras cu Marius Gheorghiu (Romanii au talent) si  Cristi Voicu (Trupa Spitalu’9) pe terasa restaurantului LaBunicul Trasnit din comuna Corbu judetul Constanta.
=======================================
MARIUS GHEORGHIU este comediantul care a scris istorie prin curajul avut sa protesteze dezbracat pe scena Romanii Au Talent. Arogant, sincer, sarmant, cu o cariera extraordinara de 17 ani in comedie (inclusiv in trupa Spitalu’9) si peste 2000 de spectacole live, Marius, fost redactor la Academia Catavencu prezinta un show de stand up comedy interactiv, energic si viu. Atitudinea lui latina combina cu multa maiestrie improvizatia, suculenta replicilor si limbajul non vulgar. Marius este omul care iti garanteaza o seara de comedie originala ce nu trebuie sa o ratezi!

CRISTI VOICU, deseori in deschidere deoarece stie cel mai bine cum sa incalzeasca atmosfera pentru un show de umor ce urmeaza sa te puna pe modul pozitiv. Glumele sale despre copilarie sau despre pasiunea pentru domeniul auto te vor teleporta intr-o lume a fanteziei dar care intr-un final te va surprinde ca fiind o lume a realitatilor comune din viata noastra de zi cu zi.

Stand up comedy cu Malu Chivu, Marius Gheorghiu si Cristi Voicu

Locatie eveniment:  Gradina Sticlarilor
Adresa: Str. Vasile Lascar 36, Sector 2

Bilete acces pot fi achizitionate online aici:
40lei – Normal Ticket
*Important: se pune în vânzare un număr limitat de bilete!

👉 STAND UP Comedy cu Malu Chivu, Marius Gheorghiu si Cristi Voicu.
Sambata, 01 august 2020 va invitam la o portie de ras cu Malu Chivu (Las Fierbinți), Marius Gheorghiu (Romanii au talent) si  Cristi Voicu (Trupa Spitalu’9) la Gradina Sticlarilor din Bucuresti.
MALU CHIVU, binecunoscut multora dintre noi prin rolul indragit al taximetristului Nicu Raţă din serialul vedeta Las Fierbinți, Malu va aduce zambetul pe buze inca de la aparitia sa pe scena. Cei care l-au urmărit in paralel pe scenele de teatru, în filme româneşti şi străine, cunosc fapul ca Malu este un actor profesionist plin de surprize placute care se regaseste cu succes si in postura de stand up comediant/

Best WordPress Themes